U zavisnosti od toga koji je horoskopski znak naglašen u natalnom horoskopu, osnovna podela bi izgledala ovako:

Ovnu je potrebno kretanje i fizički utrošak energije. Osim toga, pošto mora biti prvi i najvažniji u grupi, pozicija gazde mu je suštinski neophodna.

Bik bi bez novca i hrane brzo propao. Takođe, u bliskom okruženju mora da ima osobu koja će ga uvek i iznova obasipati pažnjom i ljubavlju.

Blizanci bez telefona, automobila ili olovke u rukama ne funkcionišu. Svaka vrsta izolacije u kojoj bi bila onemogućena komunikacija sa spoljnim svetom za njih je put u propast.

Rak bez porodice nema razloga da živi, još ako je izložen pritisku da je njegovo žrtvovanje neophodno, svrhu svoga postojanja je ispunio.

Lavovima je pogonsko gorivo pohvala i nagrada. Celog života se bore za aplauz, bilo da ga zarade na pozornici, bilo da se radi o životnim situacijama u kojima oni imaju priliku da pokažu i dokažu svu svoju maestralnost.

Devica je radoholik. Bez obzira na to da li je dobro pozicionirana na poslu ili ne, njen život je organizovan samo onda ako svim svojim aktivnostima pristupa kao prema projektima.

Vaga bez koketiranja i provoda ne ume da živi. Flertovanje i samodokazivanje dragoceni su eliksiri njenog postojanja.

Škorpiji je seks nasušno potreban. Ogromna seksualna energija mora biti utrošena, milom ili silom. Ipak, čak i ako je neispunjena, spasonosnu energiju crpe iz dramatizacije i najmanjih životnih sitnica.

Strelcu su sloboda i kretanje na prvom mestu. Bez putovanja njegov život ne bi imao smisao.

Jarac je najmanje od svih sklon vezivanju za nešto što mu je neophodan uslov za dobro funkcionisanje. Ipak, da bi bio svoj na svome, neophodno je da tokom života stekne visoko obrazovanje, po mogućstvu uticajnu titulu.

zenskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori