Kompromisno rešenje može naći sa vodenim:

Jarac - ovaj odnos se iz daljine prepoznaje po hladnom i odmerenom ponašanju partnera. Bez spontanosti i lepršavosti ovaj par odiše dosadom, pa stoga nisu omiljeni ni okruženi velikim brojem prijatelja. Dugo opstaju zajedno, jer svaki problem rešavaju kratkim informativnim dogovorom kojim odlučuju gde je čemu mesto.

Bik - ekonomičnost i postojanost ovog znaka privući će hladnu Devicu pa će za nju idealna bračna prilika biti upravo u liku ovog partnera koji ume da ekonomiše kako novcem, tako i emocijama. Ovaj par dugoročno opstaje zajedno jer je razvod kao mogućnost unapred isključena.

Kompromisno rešenje može naći sa vodenim:

Rakom - porodičan i vredan, ovaj znak će privući pedantnu Devicu. Ovaj par odaje utisak savršenog sklada, svaki potez se dugo planira i ne postoje nikakva iznenađenja. Međutim, ova veza opstaje na temeljima kompromisa požrtvovanog i usamljenog Raka.

Škorpijom - magnetična za sve znake, njoj neće biti problem da na prvi pogled uzdrma suzdržanu Devicu. Odnos funkcioniše dok škorpijska strastvenost i fanatičnost potpuno ne užasnu hladnu prirodu Device, posle čega izbijaju okrutne svađe u kojima obostrano padaju teške reči.

Potpuni nesklad u odnosima Devicu očekuje sa:

Blizanac - teškoće izbijaju već pri prvom susretu. Zajednički vladar Merkur može ih spojiti samo pod uslovom ako je dobro međusobno aspektovan. Ipak, postojanu i principijelnu Devicu užasava neuhvatljivost i površnost jednog Blizanca pa u zajedničkom životu ovaj par teško funkcioniše.

Strelac - osim prijateljskog odnosa, ovaj par ne može ostvariti dublje kontakte koji bi karakterisali emotivnu vezu. Za detinjastog Strelca, Devica je preozbiljna i dosadna, dok nju, pak, užasava njegov preterano nerealan pogled na život. Erotski se ne privlače i brak je osuđen na propast.

Naizgled dve suprotnosti, Devica i Ribe često stupaju u brak. Ova tiha i povučena zajednica vodi život daleko od očiju javnosti. Prirodna potreba Ribe je da se žrtvuje i služi pa će ovaj odnos, upravo međusobnim dopunjavanjem dugo odolevati iskušenjima.

Za razliku od prethodno nabrojanih koji imaju, ako ništa drugo, barem izazovan aspekt, Devica sa Ovnom, Vagom, Lavom i Vodolijom nema nikakve dodirne tačke. Pa će tako Ovnova nepromišljenost i brzina biti potpuno neshvatljiva za njenu studioznu i sporu prirodu. Vagina kultura i šarm mogu samo na prvi pogled delovati obećavajuće. Pošto je sklona usamljeničkom životu, Devici će Vagin javni život delovati užasavajuće.

Lavovima je potrebno strastveno divljenje i otvoreno pokazivanje ljubavi što kritički nastrojena Devica nije u stanju da razume.

Napad histerije

Zanimljiva Vodolija može privući Devicu i naterati je da upotrebi sve svoje intelektualne kapacitete. Pošto Vodolija igra po svojim pravilima i ne poštuje nikakve konvencije može na kraju izazvati opšti bes i histeričan napad kome Devica inače nije sklona.

lovesensa

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori