Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Posao: Kada su u pitanju obaveze koje ne možete da preskočite ovaj put shvatite ih kao trenutno otežanje za vaš poslovni cilj.
Ljubav: Partner je odličnog raspoloženja i može na vas dosta pozitivno da utiče. Budite danas u prijatnom društvu.
Zdravlje: Pazite šta jedete.

BIK

Posao: Ne želite da odustanete od onoga što trenutno imate kao zadatak samo zbog neobaveštenosti. Smatrate da imate neprijatelje u poslovnom okruženju.
Ljubav: Možete poželeti da budete u prijatnom društvu. Vaš temperament vam ne dopušta da ostanete sami.
Zdravlje: Digestivni trakt vam je osetljiviji.

BLIZANCI

Posao: Kolege su ipak u pravu i ne morate da se odvajate od društva samo zato što ne želite da prihvatite krivicu. Popravite komunikaciju ovaj put.
Ljubav: Bićete pozvani na jedan događaj, koji može da vam donese jedno solidno poznanstvo sa osobom koja je rođena u znaku Lava.
Zdravlje: Skloni ste samokritici.

RAK

Posao: Volite da pomažete svojoj porodici i ne morate da ih obaveštavate o trenutnoj finansijskoj situaciji. Trenutno vam ne ide i to se oseća u vašem novčaniku.
Ljubav: Partner vam pruža solidne emocije. Možete se opustiti i zajedno prošetati u večernjim časovima.
Zdravlje: Problem sa bešikom.

LAV

Posao: Imate isuviše jak ego da prihvatite poraz od konkurenta. Grčevito se borite za nešto bolji plasman, ali tržište na koje izlazite je isuviše turbulentno.
Ljubav: Vaše emocije nisu u prvom planu, koliko po neki poslovni segment na kome trenutno radite.
Zdravlje: Osećate pojačanu tenziju.

DEVICA

Posao: Niste jedini koji radi na sitno. Vaš zadatak je da do sitnica razradite posao, kojim se trenutno bavite. Imate osećaj da je vaš cilj isuviše daleko.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednom Vodolijom pokušajte da se distancirate od nepotrebnih izjava. Pomalo vas iritira partnerov stav.
Zdravlje: Odlično ovaj put.

VAGA

Posao: Pokušavate da uspostavite odličnu komunikaciju sa svojim okruženjem koje je na neki način kritički raspoloženo i ne veruje u vaš uspeh.
Ljubav: Nemate nameru da se doveka bavite istim i jednoličnim emotivnim životom. Potrebne su vam radikalne promene, ali prvo na sebi.
Zdravlje: Problem sa kukovima.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša špekulativna priroda dolazi do izražaja svaki put kada se desi dobra prilika za zaradu. Prijatelji vam preporučuju mnogo bolji poslovni potez, pa ih poslušajte.
Ljubav: Partner vam je zadovoljan do neke mere. Niste oklevali sa nekim odlukama već ste bili direktni.
Zdravlje: Redovno trenirajte.

STRELAC

Posao: Oni koji rade u prosveti mogu da očekuju mnogo bolje uslove rada. Imate šta da ponudite i za to ćete biti dovoljno plaćeni.
Ljubav: Lepo vam je i ovako trenutno kako stvari stoje. Zaljubili ste se i nemate nameru da menjate ništa, kada su vaše emocije u pitanju.
Zdravlje: Pazite na srce.

JARAC

Posao: Nije sve u vašoj karijeri, ima nešto i u privatnom životu. Pomalo vas iritiraju kočnice, koje trenutno imate pa ne možete da odete na posao.
Ljubav: Partner vam je velika podrška. Imate dovoljno razloga da na vreme popričate i donesete odluke oko vašeg zajedničkog života.
Zdravlje: Uzimajte vitamin c.

VODOLIJA

Posao: Niste jedini koji traži posao. Imali ste po neku srećnu okolnost do sada, ali vam se činilo da nije za vas. Ovaj put nećete birati već ćete prihvatiti prvo što vam se nudi.
Ljubav: Niste raspoloženi izjavama koje čujete svakodnevno. Smatrate da je vreme da popričate sa partnerom o problemu koji imate.
Zdravlje: Posetite joga centar.

RIBE

Posao: Ukoliko ste u inostranstvu, možete imati problem sa papirima. Budite oprezniji u komunikaciji sa ljudima.
Ljubav: Partner vam je težak čovek i zauzet je svojim temama. Nemate nameru da se "razvlačite" u vezi koju trenutno imate.
Zdravlje: Redovno trenirajte.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori