Žene ova tri znaka posjeduju ogromnu energiju, snagu i ljubav. Ne treba im puno da osvoje muškarca, znaju što žele i muškarci lako padaju na njih. U brak unose jako puno!

Rak

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuslovno i učiniće sve za njega. Ova žena učiniće sve da vas usreći ako vas voli. Sklone su dramatiziranju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u poređenju s onim što će ona dati za vas.

Učiniće sve da stvore topao i udoban dom za vas i djecu, mjesto na kojem ćete voljeti biti i kojemu ćete težiti što prije se vratiti. Osim toga, odlične su kuvarice pa ćete sigurno uživati u slasnim delicijama.

Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Djeca su im na prvom mjestu.

Lav

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Posjeduje ogromnu snagu i sposobnost. Treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca.

Ove žene se ne trude puno zavoditi muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju.

Odane su partnerke i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primjer nesebične i čiste ljubavi.

Ona se ne bori kao Lavica samo za svog partnera, već i za djecu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učiniće sve što treba da zaštiti svoju djecu.

Ovan

Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na koljena. Izuzetno su snažne i nepopustljive i učiniće sve da ostvare što žele.

Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvijek morate zabavljati. Ona će pozitivno uticati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrijednijima pažnje.

Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i obično odgoje buduće lidere i pobjednike.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori