Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Više vremena provodite na svežem vazduhu.

 BIK

Biće vam potreban neki dodatni izvor prihoda, razmislite o novim poslovnim mogućnostima. Pre svega dobro procenite slobodno vreme koje imate za tako nešto. Zadovoljni ste jer su vam simpatije uzvraćene i to vam daje dodatnu energiju. Izuzetno povoljan dan. Što se zdravlja tiče čuvajte se alergija.

 BLIZANCI

Imate dobre ideje o unapređenju poslovnih ciljeva, ali vam nedostaju pouzdane informacije. Potrebno je da se opredelite za praktično rešenje i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. U razgovoru sa bliskom osobom postupite prema svojoj savesti, neumerenost u izražavanju osećanja navodi na pogrešno rešenje.

 RAK

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru nego da pretpostavljate moguće odgovore.

LAV

Želja za pohvalama podstiče vas na izuzetno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu. Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje. Otežan rad bubrega. Unosite više tečnosti u organizam.

 DEVICA

Ne smete se oslanjati na tudju pomoć, jer ona može izostati u ključnom trenutku. Potrebno je da isplanirate svaki potez i sve moguće probleme time eliminišete. Ako ništa drugo intuicija vas nikada nije napuštala. Živci su vam napeti kao strune, nadjite vreme za relaksaciju. Sve što vas opušta dolazi u obzir ovog trenutka.

 VAGA

Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri. Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Uzimajte više vitamina.

 ŠKORPIJA

Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije. Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno. Osetljiva kolena.

STRELAC

Budite tolerantniji i ne precenjujte svoje mogućnosti. Dobra saradnja sa jednim Lavom ili Škorpijom mnogo će vam značiti upravo na polju posla gde je dosta škripalo u poslednje vreme. Ne možete sve sami morate toga biti svesni. Partner gubi strpljenje kada su zajednički dogovori u pitanju koje olako zaboravljate.

 JARAC

Previše obaveza na poslu danas vas može sprečiti da provedete planirano vreme sa članovima porodice. Ipak, nema potrebe za sekiracijom vikend je uskoro pred vama i sve što propustite može biti nadoknađeno višestruko u danima koji dolaze. Mogući manji problemi sa stomakom i probavom.

 VODOLIJA

Ako ste planirali da obavljate dupli posao ili da radite nešto paralelno van zvaničnog posla, danas je izvanredan dan. Osoba koja vam se dopada će vas pozitivno iznenaditi tako što će uzvratiti emocije. Iako se osećate kao da pucate od zdravlja, potreban je oprez ukoliko niste dugo bili kod lekara.

 RIBE

Altruistički ste nastrojeni. Izlazite svima u susret. Slobodne trenutke provodite u dragom društvu, zračeći optimizmom. Odakle tolika promena u raspoloženju? Pa normalno, kad ste prebrodili finansijsku krizu. Svesni ste sopstvenih vrednosti samo ukoliko je novčanik pun. Lakše sa alkoholnim pićima.

astrousluge.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori