Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Pokažite da imate dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite saradnicima ili da ispoštujete nečiju volju. Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost.

 BIK

 Nove poslovne okolnosti podstiču vaše latentno nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere.

 BLIZANCI

 Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Medjutim, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju. Dekoncentrisani ste i to vam užasno smeta u svakodnevnim aktivnostima.

 RAK

 Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju. Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve vaše potrebe.

LAV

 Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa. Stvari koje po vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja.

 DEVICA

 Delujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, smisljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Potreban vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću.

 VAGA

 Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da ispoštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Ponekad delujete previše sitničavo, nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Delujete uznemireno, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom.

 ŠKORPIJA

 Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju vaši saradnici. Sve je moguće, kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija. Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera. Zdravlje bolje nego ikad.

STRELAC

 Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da vam ne promekne neki važan dogadjaj, ali umete pravilno da procenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče vaš emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obećanja. Glavobolja.

 JARAC

 Umete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam doneti poslovni uspeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Mogući manji problemi sa stomakom.

 VODOLIJA

 Ukoliko vam nedostaje dobra volja ili koncentracija, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći napor. Morate imati dobru procenu, ko može da vas zameni u odlučujućem trenutku. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje. Proverite krvni pritisak.

 RIBE

 Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne žele javno da se izjašnjavaju u vašu korist. Potrebna vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje.

astrousluge.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori