Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 POSAO: Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i veoma rado ćete se posvetiti svom poslu. Važno vam je da vidite adekvatnu promenu na polju finansija.

LJUBAV: Možete da očekujete apsolutnu stabilnost kada je u pitanju vaše polje emocija. Potrudićete se da partneru pružite podršku koja mu je potrebna. Uživate u vašoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Organizujte sebi neki vid treninga.

 BIK

 POSAO: Pokušajte da se ne nervirate previše zbog neočekivanih troškova koji su vas zadesili. Uspećete sve da izbalansirate. Do kraja dana vam dolaze nova rešenja za ovo polje.

LJUBAV: Potrebno je više truda i sa vaše strane, kao i sa strane bračnog partnera kako biste u braku imali bolje odnose. Pozitivna promena je moguća ali treba da date sve od sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti, iako je hadno vreme, pazite da ne dehidrirate.

 BLIZANCI

 POSAO: Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu za razvoj poslovnih kontakata. Ostavljate jako dobar utisak pri sklapanju novih poznanstava na ovom polju.

LJUBAV: Rešili ste da se “smirite” pored jedne osobe i da sa njom započnete nešto ozbiljniji odnos. Poklonili ste joj svoje srce i nadate se da vas neće razočarati.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro u svojoj koži i sasvim ste zadovoljni situacijom na svim poljima.

 RAK

 POSAO: Današnji dan treba da iskoristite da se odmorite i opustite. Posao može da sačeka jer nemate ni jednu hitnu obavezu. Posvetite se porodici i svojim bližnjima.

LJUBAV: Bez većih promena u ljubavi danas. Potrudite se da rešite neke unutrašnje dileme koje imate. Važno je da pre svega imate dovoljno ljubavi za samog sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu, bilo bi dobro da uradite nalaz krvne slike. Pored toga, ne biste trebali da imate veće probleme.

LAV

 POSAO: Niste preterano raspoloženi za svoj posao, imate osećaj da vas guše obaveze. Prijalo bi vam da uzmete slobodan dan. Vikend je, pa iskoristite to za odmor.

LJUBAV: Moguće je da ne možete da se odlučite između dve osobe sa kojima imate flert i poznanstvo. Dajte sebi još malo vremena i neke stvari će vam se pokazati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja ne biste trebali da imate bilo kakve promene i poteškoće.

 DEVICA

 POSAO: Konačno ste se uhvatili posla koji ste odlagali već neko vreme. Možete da očekujete pozitivnu radnu atmosferu. Završićete dosta važnih obaveza iako je nedelja.

LJUBAV: Očekuje vas sasvim novo poznanstvo sa jednom osobom koja bi lako mogla da vas osvoji. Spremni ste za novu ljubav, vaše srce je otvoreno za nove mogućnosti!

ZDRAVLJE: Povedite računa i nemojte da jedete namirnice koje nadimaju, stomak vam je malo osetljiviji.

 VAGA

 POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti jako dobar i koristan savet od nekoga od svojih kolega. Poslušajte preporuku koja dolazi do vas i nećete se pokajati.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom ste imali prijateljski i opušten odnos. Niste sigurni na koji način da joj priznate svoja osećanja. Ipak, ne možete više da skrivate emocije.

ZDRAVLJE: Potrebno je da malo povećate unos vitamina i da nađete dovoljno vremena za odmor.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Nove informacije koje ste čuli vam mogu biti veoma značajne za posao. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način. Veoma je važno da sve dobro organizujete.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva emotivna dešavanja sa osobom koja je rođena u znaku Blizanaca. Njena višestranost vas osvaja i fascinira, kao i njen vedar duh.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Okrenite se stvaranju zdravijih navika, a poroke izbacite iz svog života.

STRELAC

 POSAO: Vama je ovaj dan veoma povoljan za posao, moguće je da ćete ostvariti neke pozitivne poslovne kontakte. Možete da se nadate prilici da ostvarite manji napredak.

LJUBAV: Dolazite do zanimljivog poznanstva sa osobom koja je veoma komunikativna i šarmantna. Oboriće vas s nogu! U večernjim časovima vas očekuje susret sa njom!

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Iskoristite maksimalno ova pozitivan dan i budite što aktivniji!

JARAC

 POSAO: Sagledajte poslovnu situaciju sa distance i tada ćete dobiti pravi uvid u situaciju. Jako je važno da pokažete da možete sasvim objektivno da rasuđujete.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate solidan odnos ali i da nisu baš sve vaše potrebe zadovoljene. Razgovarajte sa njom o tome jer ne treba da zanemarujete sebe.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate nemiran duh i da vas ne drži mesto. Prijaće vam aktivnost.

 VODOLIJA

 POSAO: Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na polju finansija, dolazite do rešenja koja su vam veoma važna. Konačno osećate da će na ovom polju biti sve uredu.

LJUBAV: Očekuje vas intrigantna komunikacija sa osobom koja je iz inostranstva. Moguće je da ćete imati zanimljivu vezu na daljinu. Spremni ste da iskusite nešto sasvim drugačije.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam zglobovi malo osetljiviji ali ne biste trebali da imate veće probleme.

 RIBE

 POSAO: Važno je da budete otvoreni za dijalog. Jedino ako postignete kompromis, obe strane mogu biti zadovoljne. Pokažite da ste spremni da popustite u nekim stvarima.

LJUBAV: Ne planirate veće promene na polju emocija. Verni ste svom partneru i želite da ostanete zajedno. Pokazaćete mu svoju ljubav i nežnost u najboljem svetlu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade koja je moguća. Držite se podalje od bilo kakvih izvora zaraze.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori