Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Stalo vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu. Iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet.

 BIK

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. Morate naučiti da kontrolišete izlive neraspoloženja.

 BLIZANCI

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost. Ponekad morate da prihvatite i odredjene ustupke koji nisu po vašoj volji. Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju.

 RAK

Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama, budite umereniji u svojim očekivanjima prema saradnicima. Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija.

LAV

Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni i uzdržani. Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Bavite se nekim sportom.

 DEVICA

Početni neuspeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem različitih komplikacija. Važno je da napravite listu prioriteta ili da prihvatite koristan savet u daljoj poslovnoj orijentaciji. Nezadovoljstvo koje osećate dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost ili na loše procene.

 VAGA

Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vašu nesigurnost. Očekujete više od onog što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u zahtevima.

 ŠKORPIJA

Stalo vam je da se pridržavate odredjenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Medjutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Razdražljivi ste.

STRELAC

Postoje različite interesne sfere medju saradnicima, ali vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem.

 JARAC

Pomisao da se u ovom trenutku nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate dogadjaje u pravcu koji donosi rezultate. U nekim momentima umete da delujete suviše tajanstveno, a partner nema dovoljno interesovanja da odgoneta vaše misli.

 VODOLIJA

Nedostaje vam ono osnovno poverenje u odredjene saradnike, stoga ne pričate previše o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj “blistavi um“.

 RIBE

Vaš nacin razmišljanja nailazi na glasno negodovanje medju saradnicima. Stoga, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori