Da li ćete ih poslušati?

Ovan

Ostanite pribrani. Sačuvajte svoj mir. Nemojte biti iracionalni. Odluke donosite mudro, a ne naglo kako ne biste zažalili posle.

Bik

Stavite sebe na prvo mesto jer to zaslužujete. Nađite vremena za sebe i pokušajte da se opustite masažom i jogom.

Blizanci

Ne trošite vreme na ljude koji vam se čine „kul“ ekipom. Više vremena posvetite svojimpravim prijateljima.

Rak

Verujte svojim instinktima. Sami odlučujte i nemojte dopustiti drugima da dominiraju vašim izborima u životu.

Lav

Trebaju vam knjige koje će vas inspirisati. Pronađite one koje će zaista dopreti do vaše duše.

Devica

Ove godine pokušajte da ne budete rob svom poslu. Pokušajte da radite „pametno“. Pronađite ravnotežu u svom životu. Vaša firma neće nestati, ne morate se toliko„trošiti“ na poslu.

Vaga

Ponekad je u redu reći "ne". Drugi vas neće osuditi zbog toga. Počnite da radite stvari koje vas usrećuju i nemojte dopustiti obavezama da definišu vaše uživanje u životu.

Škorpija

Ove godine oprobajte se u nekoj novoj aktivnosti ili hobiju. Upišite kurs kuvanja ili pisanja. Potrebno vam je da zabavite svoj um.

Strelac

Ne morate da čuvate svoje srce stalno tako snažno. Nemojte dopustiti da vam strah odslomljenog srca onemogući upoznavanje prave osobe za vas. Ako ste već u vezi, pokušajte da je produbite i poradite na boljoj komunikaciji.

Jarac

Ovo je godina kada treba da upoznate novog sebe i pomerite granice. Iskusite novu avanturu, provedite dobro vreme s prijateljima i iskoristite sve mogućnosti.

Vodolija

Pokušajte da nađete više vremena za sebe i ono što vas zaista zanima. Provedite vreme sami i nemojte stalno da budete okruženi ljudima. Potrebno vam je to za vaš duševni mir i razvoj.

Ribe

Vreme je da pokažete svoju kreativnu stranu. Pretvorite svoju strast u karijeru. Radite stvari koje vas zaista inspirišu i ne dopustite da na vas utiču želje i preferencije drugih.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori