Nekima stižu bolji dani, odnosi se otopljavaju, dok će neki još morati da sačekaju da se ledena srca odlede.

OVAN

Hrana
Od ove sedmice trebaće vam više energije jer zvanično – vaše vreme za pokret i akciju dolazi! Potrebno je popraviti krvnu sliku i okrenuti se hrani bogatoj gvožđem i mineralima.
Ljubav
Emotivni partner će se više puta u ovom periodu „ujesti za jezik“ i preći preko nekih situacija zbog kojih bi do sada dizao galamu. Jasno mu je da su neki njegovi zahtevi bili preterani, a ponašanja prema vama ne baš uvek korektna. Zato će se truditi da dovede stvari u normalu. Taman na vreme, jer je vama nekih situacija već preko glave. Ako ste slobodni – vladar vašeg znaka, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Riba i oko vikenda ulazi u vaše polje ličnosti. Neke nejasnoće kada je emotivni segment u pitanju počeće da se raščišćavaju a kockice da se sklapaju. Pravi je trenutak da se više aktivirate prema osobama koje su vam interesantne i privlačne, ali i generalno – izlazite, družite se, sklapajte nova prijateljstva – iz ovog segmenta vam idu zanimljive emotivne prilike, kao i preko društvenih mreža.
Posao
Dve su vam stvari ove sedmice bitne – prva, da ne žurite nigde, jer je potrebno da se neke poslovne situacije raščiste i da vam bude potpuno jasno šta se dešava. Druga – polje komunikacije i dogovora vam je fenomenalno postavljeno i kroz kontakte i razgovore ćete em uspeti da rešite neka pitanja, em ćete moći da napravite par sastanaka koji dosta obećavaju. Takođe, neke šanse koje su u proteklom periodu „stavljene na pauzu“, sada vam se mogu opet otvoriti. Užurbana, ali uspešna nedelja je pred vama.
Novac
Sa novcem morate i tokom ove sedmice biti oprezniji. Sve vrste dugovanja mogu doći na dnevni red i na naplatu. Zabrinutost zbog smanjenih ili ograničenih priliva.
Zdravlje
Ne kaže se bez razloga da je „noć najtamnija pred zoru“. Do vikenda možete biti naglašeno umorni, bez energije, pospani i može vam izgledati kao da neke zdravstvene tegobe neće nikada proći. Opustite se, oporavak sledi već od vikenda.

BIK

Hrana
Dve su životne situacije „ubice apetita“ – napetost zbog materijalnog segmenta...ili neispunjena ljubavna očekivanja. Pošto ćete i jednom i drugom biti malo „stegnuti“ ove sedmice, ne verujem da će vam baš biti nešto naročito do jela...Nemojte se brinuti, vaša želja za dobrim obrokom vratiće se do vikenda...
Ljubav
Kvadrat Saturna na vašu vladarku Veneru, mora tokom ove sedmice da slobodnima malo „začini“dešavanja u ljubavi. Ovaj aspekt pokreće priče sa razlikom u godinama, bilo da ste vi starija ili mlađa osoba, ali takođe donosi i „ničim izazvane“ kontakte od strane bivših emotivnih partnera. Ako se neka bivša ljubav ne pojavi, pojaviće se osoba koja likom ili ponašanjem mora jako podsećati na njega. Da li nešto od ovoga ima šansi da uspe? Pa, realno gledano – moguće je da se krene ka razvijanju i produbljivanju odnosa....Ako ste u emotivnoj vezi ili braku, možete se osećati nesigurno i distancirano od partnera. Verovatno sve izgleda mnogo teže i komplikovanije nego što zaista jeste. Sa nešto više uloženog truda, ali i ljubavi, možete lako rešiti situaciju.
Posao
Jednim delom ste zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu. Neke su se situacije pokrenule sa mrtve tačke, neki su dogovori aktivirani, i dosta toga izgleda kao da ide ka realizaciji i završetku. S druge strane pak, ono do čega vam je posebno stalo pokazuje tendenciju da se odvija sporije nego što biste vi to želeli. Potrebno je da se prevaziđu određene blokade ili da se dodatno uloži trud i napor. Moguće je da će se od vas zahtevati da budete više posvećeni obavezama ili da će vas poslovni partneri opteretiti nekim zahtevima, uslovima, ili vremenskim rokovima.
Novac
Vi ste štedljiviji nego inače. Očigledno je da vas je protekli period u kojem ste se par puta „opekli“ naučio da ne trčite pred rudu kada je novac u pitanju. I prilivi su dosta stabilni.
Zdravlje
Mlađa populacija Bikova će lako izaći iz prolaznih prehlada koje će biti aktuelne tokom ove sedmice. Stariji bi pak trebali da obrate pažnju na šećer, vene, noge, naročito kukove.

BLIZANCI

Hrana
Ako nešto baš i niste pri apetitu tokom ove sedmice, probajte da se malo poigrate sa začinima ili novim načinima pripreme starih jela. Prijaće vam malo eksperimentisanja u kuhinji.
Ljubav
Neke okolnosti vas mogu sprečavati da tokom ove sedmice osvojite osobu o kojoj maštate i koju želite. Iako se vidi da ste oboje zainteresovani, da se komunikacija između vas razvija, nikako da se dogodi ona „varnica“ koja će biti okidač za dešavanja. Možda je drugoj strani potrebno više vremena da bi se opustila ili je malo stegnuta i nesigurna, zbog svoje emotivne prošlosti. Pustite da stvari idu svojim tokom, polako, ne žurite nigde. Vaši emotivni odnosi i dalje trpe promenljivost i napetost. Vi delimično možete ublažiti situaciju kroz opušteniju, stabilniju i mirniju komunikaciju sa voljenom osobom, ali će to povremeno biti dosta veliki izazov za vas. U drugom delu sedmice, naročito oko vikenda, stvari konačno mogu krenuti u nekom boljem pravcu za vas dvoje.
Posao
Trenutne okolnosti u poslovnom segmentu nisu baš onakve kakve biste vi voleli, ali se trudite da funkcionišete korektno i stabilno prema svima. Istina je da ste nešto usporeniji nego inače, da vam je potrebno više vremena za završetak redovnih obaveza, ali generalno – vaše ponašanje je na mestu. Poslovni partneri i saradnici već nisu u tom „fazonu“ i njihovi zahtevi ili presija vas mogu zaista opterećivati i smetati vam. Sa nadređenima blago zategnuti odnosi, ali bez većih tenzija.
Novac
Zabrinutost zbog manjka novca ili nedoumica da li ćete uspeti da pribavite potrebna sredstva nestaće do polovine sedmice. Blag finansijski oporavak.
Zdravlje
Do vikenda ćete već biti „kao novi“ kada je zdravstveni segment u pitanju. Izlazite iz kriznog perioda. Doduše, kod starije populacije su još uvek evidentni sporiji oporavak i manjak energije.

RAK

Hrana
U ovoj sedmici prija vam hrana koja je malo neuobičajena za vas – sa više začina, bogatija, kaloričnija. Takođe, teško ćete moći da zamislite obrok bez mesa ili mesnih prerađevina.
Ljubav
Dok se sa jedne strane komunikacija sa osobom koja vam se dopada razvija sve više i više, s druge strane rastu nemiri u vama. Unutrašnja nesigurnost koja u ovom trenutku postoji verovatno je povezana sa nekim prethodnim emotivnim iskustvima, koja vam ne dozvoljavaju da se u potpunosti opustite i „zaronite“ u ovu priču. Preterana razmišljanja će vas sada samo kočiti, opustite se i pustite da vas emocije preplave. Vreme je da Rakovi u emotivnim vezama pokrenu neke priče sa partnerom. Problemi se više ne mogu gurati pod tepih i pravi je trenutak da se o njima i progovori, jer je to jedini način da biste ih kao par rešili i prevazišli. Istina je da situacija neće baš uvek biti lagana i da će povremeno biti tenzije, ali to ne teba da vas zaustavi.
Posao
Ove sedmice, vladar vašeg znaka, Mesec – se ponovo „rađa“ u znaku Vodolije i vašem polju promena. Mlad Mesec vam donosi ulazak u period većih aktivnosti u poslovnom segmentu. Odmah po ulasku u radnu nedelju shvatate da se morate na drugačiji način postaviti prema svojim poslovnim obavezama, ali i prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Ozbiljnost i odgovornost su trenutno vaši prioriteti. Odličan period za dogovore svake vrste, pronaći ćete rešenje za bilo koju situaciju koja se postavi pred vas.
Novac
Do polovine nedelje bićete malo opušteni kada je odnos prema novcu u pitanju, ali ćete brzo shvatiti da morate da povučete ručnu kočnicu i više se posvetite regulisanju obaveza koje vam stoje za vratom. Možete rešiti neka pitanja, samo napravite dobar plan za preraspodelu sredstava.
Zdravlje
Do vikenda vas i dalje prati nešto slabiji imunitet i lak gubitak energije. Dosta se trošite, zato biste trebali da se i više odmarate i da pojačate ishranu.

LAV

Hrana
Osećaj slabosti, bezvoljnosti i lak gubitak energije može se regulisati uzimanjem jače hrane u ovom periodu. Obavezno uključite med, po mogućstvu sa matičnim mlečom i propolisom.
Ljubav
Polje ljubavi je jako aktivno kod slobodnih Lavova. Ipak, to ne znači da vas tokom ove sedmice očekuje smirenje i ulazak u neki stabilniji odnos. Vi ćete pomalo lutati, nećete znati šta je tačno ono što želite. I neki od bivših partnera mogu se pojaviti i dodatno vas poremetiti. Uglavnom će biti aktuelna seksualna tematika, pa vam neće biti strani i povremeni i neobavezni kontakti. Kod onih koji su u vezama stoji nemogućnost da u ovom periodu ostvarite ono što vi želite. Morate se prilagoditi voljenoj osobi u većoj meri. Ipak, mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka oko vikenda donosi vam ulazak u period kada će vaše emotivne relacije bii postavljene na nove osnove. Ovo može biti novi početak za vas dvoje. Težina će početi da popušta.
Posao
I pored toga što definitivno niste zadovoljni stanjem u poslovnom segmentu, ova sedmica vam donosi dosta bolje mogućnosti da se iskažete i promenite nešto na bolje. Merkur u polju poslovne svakodnevice daće vam mogućnost da se više posvetite svojim obavezama i kontaktima sa saradnicima i da ispravite neke probleme iz proteklog perioda. Mogu se pokrenuti i neki novi dogovori koji će vam dati dodatan podstrek da nastavite. I sami primećujete da sve ide polako na bolje. Ambicije kreću da se bude.
Novac
Možda u ovom segmentu stanje nije savršeno (neki od vas bi pre rekli da su u dubiozi kompletnoj), ali jasno vam je da neke zaostatke morate rešiti i da polako idete ka tome. Prilivi su ipak stabilniji nego inače, što vam daje veliku nadu da ovakva situacija neće još dugo trajati.
Zdravlje
Zdravstveni segment je daleko od dobrog, ali ste svesni da ste iz najveće krize izašli. Od vikenda ćete osetiti značajnije popravljanje stanja i priliv nove energije.

DEVICA

Hrana
Dosta stabilnije se osećate, pa je i apetit neuporedivo bolji nego u prethodnom periodu. Ubacite u ishranu više mleka i mlečnih proizvoda, jaja, žitarica od celog zrna. Prijaće vam i sve vrste variva, čorbi, supa, kuvanih jela.
Ljubav
Određeno „kočenje“ i blokiranost kod slobodnih Devica kada je jedna osoba koja im se dopada u pitanju, počeće da popušta od vikenda i ulaska Marsa u vaše osmo polje, polje strasti i intenziteta. Ako vas sputava razlika u godinama ili zauzetost druge strane, sada ćete biti spremni da preko ovoga pređete i pokrenete celu priču. Možete i sami biti iznenađeni silinom strasti koja će se probuditi kod vas. Ako ste u vezi – emotivni partner vas zbunjuje svojim ponašanjima. Dobro je što ste vi u ovom periodu dosta stabilni, što ne padate u vatru, što ste spremni da polako i istrajno ulažete trud u ovaj odnos. Vi ste trenutno u boljoj poziciji od njega, pa se potrudite da mu u nekim situacijama olakšate. Ne primajte sve k srcu. Zajednički planovi se mogu ostvariti, ne odustajte od njih.
Posao
Vladarka polja posla i novca, Venera, ove je sedmice pod nepovoljnim uticajem Saturna, što će doneti određena kočenja i blokade u poslovnom segmentu. Zastoje je moguće rešiti, a vi lično imate velike šanse da utičete na pravi način i vodite situaciju u pravcu koji želite. Jeste da će sve ići polako, ali na ovaj tempo ste trenutno već navikli. Komunikacija sa onima sa kojima sarađujete popravlja se pred kraj sedmice. Mlad Mesec u polju poslovnih okolnosti uvodi vas u period stabilnijeg funkcionisanja i jačih prilika za napredovanje i razvoj.
Novac
Ako do sada niste promenili odnos prema novcu i postali odgovorniji, sada ćete to svakako morati. Neke obaveze se moraju ispoštovati, koliko god vam ne odgovarao ovaj momenat za tako nešto.
Zdravlje
Dosta, dosta bolja situacija u zdravstvenom segmentu i kod mlađih i kod starijih pripadnika znaka. Polako izlazite iz krize, energija se obnavlja.

VAGA

Hrana
Apetit vam dosta varira u ovoj nedelji, najviše iz razloga što ste dosta pritisnuti obavezama i što nemate dovoljno vremena da se opustite. Nemojte slatkišima i grickalicama, brzom hranom, zamenjivati obroke. Potrebna vam je kuvana hrana, više mesa i povrća.
Ljubav
Mlad Mesec u polju ljubavi otvoriće pred slobodnim Vagama period kada ćete moći da ostvarite svoje emotivne želje i težnje. Ipak, njegovo dejstvo kreće tek od vikenda, a vreme do tada će vam uglavnom proteći u nekoj formi nezadovoljstva. Sa osobom koja vam se dopada imate smanjenu komunikaciju ili se sve odvija suviše polako. Aktivni su kontakti sa onima sa kojima imate razliku u godinama, a mogu se pojaviti i bivši partneri, čisto da vas podsete na sebe. U vašim emotivnim relacijama stvari definitivno ne idu onako kako biste vi želeli. Planove vas i voljene osobe je teško uskladiti, i vi ćete često imati osećaj da se partner ne trudi dovoljno. Vi lično biste trebali da se ponašate odgovornije prema partneru i da mu posvetite više vremena i pažnje.
Posao
Svesni ste da neke odgovornosti morate prihvatiti i postaviti se potpuno drugačije nego do sada. Vaša pažnja je u proteklom periodu dosta lutala, izbegavali ste obaveze i odlagali ih, i sada ćete verovatno morati da uradite sve odjednom i to u kratkom vremenskom roku. Ne kukajte, imali ste priliku da ovo rešite bez problema. Ako nečije reči doživljavate kao kritiku i prekor, ne reagujte odbrambeno i kroz tenziju – prvo razmislite da li ste svojim ponašanjem ovo i zaslužili. Do kraja sedmice ćete završiti sve ono što vas je opterećivalo.
Novac
Bićete zabrinuti zbog situacije u finansijskom segmentu. Nesigurnost da li ćete neke obaveze i dugovanja uspeti da izmirite na vreme. Samo polako, ulazite krajem sedmice u mnogo mirniji i stabilniji period.
Zdravlje
Konjukcija vaše vladarke Venere i Hirona (bolna tačka), može neke zdravstvene tegobe za koje ste mislili da ste im stali na kraj, ponovo pokrenuti. Na svu sreću, pa je ovo prolazan aspekt, i verovatno ćete samo par dana biti u energetskom daunu.

ŠKORPIJA

Hrana
Čas ste gladni po vasceli dan, čas nemate apetita ni trunku. Ovakva situacija trajaće do vikenda, a onda ulazite u period veće aktivnosti i angažovanosti. Ne preskačite obroke – posebno se bazirajte na meso, spanać, cveklu, šargarepu.
Ljubav
Mlad Mesec u polju doma i porodice govori o ulasku u period kada će vaše bračne relacije početi da funkcionišu drugačije, stabilnije. Oni koji su u emotivnim vezama imaće neke nedoumice – možda vam neće biti jasno na koji način da se postavite prema voljenoj osobi, jer su vam njena ponašanja nerazumljiva i čudna. Partner ima svojih problema i zato se i ponaša na ovaj način – potrudite se da mu olakšate i da vi preuzmete vođenje odnosa u svoje ruke. Slobodnima ova sedmica može doneti ulazak u tajnu priču ili makar konkretnije pomake da do toga zaista i dođe. Ulazak Marsa, vašeg vladara, u svoje sedište i znak Ovna doneće vam veću inicijativu i angažovanost, ali i probuditi usnule strasti u vama. Zanimljivi dani su ispred vas.
Posao
Da, znam – više vam je zaista nekih situacija preko glave, osećate se umorno i povremeno mislite da nikada nećete izaći iz nekog začaranog kruga dešavanja. Naravno da hoćete, šta više – ove sedmice imate odlične šanse da kroz komunikaciju i dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima, regulišete mnoga pitanja. Vladar vašeg znaka, Mars, ulazi u svoje sedište, u Ovna – vaše polje poslovne svakodnevice. Računajte da će se stvari pokrenuti ubrzo baš onako kako vi želite. Mlad Mesec donosi privatnicima ulazak u stabilniji poslovni period.
Novac
Nesigurnost kada je finansijski segment u pitanju trajaće do polovine ove sedmice. Ako ste zabrinuti zbog jednog dugovanja, više je nego izvesno da ćete ga rešiti. Novac sada možete pozajmiti u krajnjem slučaju – da biste „premostili“ neke situacije.
Zdravlje
Ulazak Marsa u polje zdravlja definitivno donosi veću energiju i sposobnost da lakše prevaziđete zdravstvenu problematiku. Energetski pad koji trenutno postoji neće trajati još dugo.

STRELAC

Hrana
Mutno raspoloženje, pa često niste pri apetitu. Skloni ste da u prolazu, onako „s nogu“ uzmete po koji zalogaj, čisto da biste utolili glad. Gledajte da makar doručak bude bogatiji, da biste imali energije za funkcionisanje tokom dana.
Ljubav
Sve vezano za prošla emotivna iskustva kod slobodnih se sada posebno aktivira. Nezadovoljstvo trenutnom emotivnom situacijom i statičnošću neke od vas će naterati da se okrenu ka bivšim emotivnim partnerima i u kontaktu sa njima potraže utehu. Vrlo su aktuelne i ljubavne konekcije sa osobama sa kojima imate razliku u godinama. Mlad Mesec u polju komunikacije i pokreta aktiviraće vas da neke stvari rešavate. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – sledi vam vrlo promenljivo raspoloženje, ali i odnos prema voljenoj osobi. Trudite se da budete odgovorni i korektni, ali vas neke situacije pritiskaju i sa njima se teško borite. Emotivnom partneru će biti teško da funkcioniše pored vas. Neophodno je više usklađivanja i razumevanja.
Posao
Iako će prve dane ove sedmice obeležiti veliko nezadovoljstvo i neizvesnost kada je poslovni segment u pitanju, ipak će se ovaj period pokazati kao dosta dobar po vas. Merkur u polju posla i novca konačno izlazi iz svoje senke, što vama donosi veću angažovanost, ali i bolje rezultate u dogovorima sa poslovnim partnerima. Takođe, mlad Mesec u polju komunikacije dodatno baca fokus na razgovore, susrete sa saradnicima koji sada mogu doneti brze realizacije. Jedino će odnos sa kolegama biti povremeno napet.
Novac
Vaši su troškovi u ovom periodu prilično veliki, ali makar prilivi ovo dosta uspešno prate. Ipak, nećete biti zadovoljni što morate da izdvojite veće sume novca za dom ili za nekog od članova porodice.
Zdravlje
Ne vodite računa o sebi, pa nije ni čudo što zdravstveni segment nije baš najbolji. Potrebno je da se više posvetite stanju svog organizma i promenite neke loše navike.

JARAC

Hrana
Hronično nezadovoljstvo nekim životnim pitanjima odražava se na vaš organizam. Umor i bezvoljnost mogu se jednim delom rešiti uzimanjem hrane koja ne opterećuje vaš želudac, a donosi vam potrebnu energiju. Jedite namirnice sa više gvožđa – džigericu, spanać, cveklu, paradajz.
Ljubav
Ne može se reći da zainteresovanih osoba nema oko vas. Ipak, vaše su misli okrenute ka nekim drugim životnim prioritetima i teško se opuštate i prepuštate emotivnim dešavanjima. Provlačiće se hronično nezadovoljstvo, ali i razmišljanja o prošlosti i greškama koje ste u njoj napravili. Neki od vas se mogu kratkotrajno pokrenuti i prema bivšem emotivnom partneru, ali to verovatno neće doneti neke konkretnije rezultate. Komunikacija sa voljenom osobom sada je prilično stegnuta. I vama i drugoj strani više odgovara da se povučete i malo distancirate jedno od drugog. Ipak, ovo biste trebali da pokušate da prevaziđete – sada imate mogućnosti da emotivnom partneru priđete, da kroz smiren i iskren razgovor razrešite neke nedoumice.
Posao
Imate osećaj da ništa od onoga što suštinski želite sada ne možete da realizujete. Ili nailazite na blokade od strane osoba sa kojima ste u kontaktu, ili pak vi vučete pogrešne poteze i non stop ste na početku. Ni makac odatle. Za neke projekte i dešavanja je očigledno potrebno vreme, zato je sada bolje da pustite da ovo ide nekim svojim laganim tokom, a vi da se usmerite na ono što vam je takođe bitno. Prezentujte svoje ideje, pričajte, dogovarajte se sa saradnicima i potencijalnim partnerima. Sve ovo će uroditi plodom, ali od naredne sedmice.
Novac
Sada nemate dovoljno sredstava da biste zapušili sve „rupe“ u finansijskom segmentu. Iako su prilivi redovni, oni su ipak previše mali da biste mogli da se opustite. Sve će se ovo vremenom rešiti.
Zdravlje
Fizički se vi osećate dobro. Problem je mentalni deo, opterećeni ste što će se svakako odraziti kroz povremenu nervozu i probleme sa spavanjem.

VODOLIJA

Hrana
Od slatkiša i praznih kalorija sada ne možete dobiti potrebnu energiju. Potrebna vam je raznovrsna ishrana, sa daleko više povrća nego što ga sada konzumirate. Takođe – jedite ribu.
Ljubav
Ako ste slobodni – neki prijateljski odnosi su na granici da prerastu u nešto više. Možda biste vi to i želeli, ali još uvek nemate potpuno jasnu sliku u svojoj glavi. Čas biste da se stvari dese, čas razmišljate šta bi vam to u budućnosti donelo. Ako osoba koja vam se dopada ide preko segmenta posla – apsolutno je ista situacija. Ostati samo u kolegijalnom odnosu, ili se prepustiti strastima? Mlad Mesec u vašem znaku od vikenda doneće nove poglede na ono što vas muči. Ubrzo ćete neke stvari sami sa sobom razrešiti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, trebali biste da se čuvate potrebe da budete uvek i u svemu u pravu kada je partner u pitanju. Voljena osoba vam se prilagođava, a vi non stop isterujete svoju volju. Postavite se nežnije i mekše prema partneru.
Posao
Neke poslovne konstrukcije i planovi koje ste zacrtali možda i jesu ostvarivi, ali ne baš na lagan način. Ako očekujete da ove sedmice sve ide „kao po loju“, brzo ćete shvatiti da je neke blokade malo teže zaobići. Sada će ka realizaciji ići samo ono što ste dobro isplanirali i organizovali i u šta ste uložili dovoljno truda i vremena. Čak i ako u ovom periodu ne pokrenete ono što želite, spoznaćete gde su vaše greške i potrudićete se da ih ispravite. Imaćete šansu da ponovo pokrenete neke projekte, ovaj put na bolji način, ali sledeće sedmice.
Novac
Prilivi koji su vam potrebni su tu, ali je problem što ćete ih očas posla „rasporediti“ i verovatno ostati praznih šaka. Znam da vam se ovo ne sviđa, ali makar ste neke dugogodišnje dugove konačno stavili „ad akta“.
Zdravlje
Do vikenda se držite kako znate i umete, radite na svom imunitetu, odmarajte se, činite sve ono što je potrebno da biste se energetski digli. Od tog perioda ulazite u novu životnu fazu kada je zdravlje u pitanju i tegobe će ostati iza vas.

RIBE

Hrana
Kakvo raspoloženje, takav i apetit....U prevodu –bezveze. U fazi ste kada vam nije ni do čega, a kamoli do jela. Nemojte urušavati svoje zdravlje – potrebno je da jedete redovno. Ako ništa drugo, makar neka doručak bude kvalitetan i obilan.
Ljubav
Osećaj stegnutosti kada je emotivni segment u pitanju. Jako nezadovoljstvo, bez obzira na to da li ste slobodni ili još uvek čeznete za nekim bivšim partnerom. Ove sedmice je baš ta emotivna prošlost aktuelna, ali i kontakti sa osobama sa razlikom u godinama. Sve se može pokrenuti već od prvih dana sedmice, a koliko će vam to doneti zadovoljstvo i sigurnost, to ćemo tek videti....Ako je za utehu, još ova nedelja vam je ovakva, nikakva kada je ljubav u pitanju, a onda konačno izlazite iz perioda težine. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, toliko ste pritisnuti nezadovoljstvom (koje ne mora biti zbog voljene osobe) da ne možete da funkcionišete u svom starom maniru. Čas ste prema partneru korektni, čas se povlačite i distancirate. Biće lakše od vikenda...
Posao
Znam da u ovom periodu imate osećaj da je sve protiv vas. Pritiskaju vas osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi, pritiskaju vas šefovi, i nikako ne možete da se ove presije oslobodite. Sada na žalost, ne možete uraditi ništa time što ćete se buniti, pokušavati da isterujete svoju volju. Okolnosti vas suviše stežu i morate da im se prilagodite, svidelo vam se to ili ne. Ono što vam je dobro postavljeno jesu usluge i podrška od nekih osoba – sada možete ostvariti jači kontakt sa nekim ko bi mogao da vam pomogne.
Novac
Iako vaša finansijska situacija sada nije loša, moguće je da neko zaostalo dugovanje dođe na naplatu i iznenadi vas. Verovatno do sredine ove sedmice.
Zdravlje
Loše mentalno stanje odražava se na fizičko zdravlje. Mlad Mesec u polju podsvesti govori da ulazite u period kada ćete moći stabilnije da funkcionišete.

zenskimagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori