Saznajte da li su vam zvezde danas naklonjene?

OVAN
Ukoliko ne razumete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila u poslovno-finanasijskoj saradnji. Budite pažljiviji u poslovnom dijalogu, jer nerazumevanje donosi dodatne komplikacije. U susretu sa voljenom osobom češće birate pogrešnu taktiku. Zdravlje dobro.


BIK
Ako do vas stižu sugestije da biste mogli izmeniti trenutna novčana potraživanja vezana za posao. Promislite pre donošenja konačne odluke da ne biste napravili grešku. Uzrujani ste i zbog toga se impulsivno ponašate bez razloga, što nije dobro. S druge strane, osoba koju volite je prisebnija. Opustite se zdravlje je dobro.

 
BLIZANCI
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Proverite krvnu sliku.


RAK
Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju možete da napravite dobar posao. Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni. Više vremena provodite van kuće.

LAV
Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. Izuzetno vam je loša cirkulacija.

 
DEVICA
Stalo vam je da uskladite različita interesovanja koja postoje među saradnicima. Ipak, svako od vas ima svoje prioritete i teško pristaje na poslovne ustupke. Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na voljenu osobu. Neko vas kritikuje zbog ponašanja ili mana. Zdravlje uglavnom dobro.


VAGA
Vaš račun je u takvom haosu da vam treba čudo da se izvučete iz dugova. Moraćete da racionalizujete troškove, jer ste pravi rasipnik. Obratite pažnju na predloge i mogućnosti da dodatno zaradite. Srećni ste u vezi u kojoj ste, pa zašto onda drugima dajete lažnu nadu. Budite verni i posvećeni, bićete oduševljeni reakcijom partnera.


ŠKORPIJA
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da imate lažnu nadu, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni pre nego što progovorite.

STRELAC
Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete u suprotnom steći reputaciju lenje osobe koja nije posvećena radu. Partner se oseća zapostavljeno. Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače.

 
JARAC
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno.


VODOLIJA
Danas ćete biti nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam „stanu na žulj". Ipak, danas vam sledi i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga. Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja. Mogući bolovi u stomaku.


RIBE
Predani ste poslu do kraja i to se ne može zanemariti. Ipak, razmislite da li je pametno da posao sa vama napušta kancelariju i često vam oduzima i dobar deo slobodnog vremena. Nemate novčanu satisfakciju pa bi trebali povući ručnu kočnicu. Očekuje vas zanimljiv vikend sa nekoliko interesantnih telefonskih razgovora.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori