Sunce je ušlo u znak Vodolije 19. 1. nešto pre ponoći i biće tu do 17. 2, da bi 18. 2. prešlo u Ribe.

Za Vodolije će ovo biti dinamična i vesela godina. Teškoće ćete relativno lako prevazilaziti, samo ćete morati da pronađete način da komunicirate sa drugima, da napravite kompromis. To je ključ uspeha.

POSAO

Ova godina će biti jako dobra i berićetna za Vas. Nećete imati previše stresa kao pre.

Mogući su manji novčani problemi samo do kraja januara, manji troškovi, a onda kreće bolji period.

U julu se potrudite da se ne preforsirate jer su mogući i nesporazumi na poslu sa nekom osobom muškog pola, tako da bi najbolje bilo da se usredsredite na saradnju sa ženama, ako je to ikako moguće.

Svakako, u julu neke stvari treba prećutati i ne treba donositi naglo odluke koje se tiču posla. Budite strpljiviji, pa će uspeh doći sam.

Od oktobra možete da očekujete procvat na poslu, a do tada gradite dobru podlogu za budućnost.

LJUBAV

Zauzeti, bilo bi dobro da se što više zabavite i da provedete više vremena sa partnerom. Budite kreativni kada je reč o vezi sa partnerom. Ako razmišljate o proširenju porodice, sada je dobro vreme za to.

Slobodni, dobri meseci za ljubav su mart, april i avgust.

Možete upoznati neku zanimljivu osobu na nekom događaju ili na putovanju. U Vaš život se može vratiti neka osoba iz prošlosti u januaru ili septembru, ali razmislite da li je dobro da se opet vraćate na stare priče.

Ova godina je svakako godina stabilizacije, jer nećete želeti da budete u vezi koja nije dobra za Vas. Bitno je da znate da Vam dobro ide sve do kraja oktobra, kada ćete se više okrenuti ka poslu, a ljubav i zabava će biti sporedne stavke.

ZDRAVLJE

Bićete prilično nervozni tokom jula i avgusta. Tokom cele godine ćete se dobro osećati, sem što ćete povremeno imati probleme a cirkulacijom. Očekujte u decembru smirenje i povlačenje u sebe, što će Vam svakako prijati.

mojastrolog.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori