Igrice su sastavni deo svake ljubavi, ali vrlo je lako preći granicu. Pogledajte šta u ljubavi smeta kom horoskopskom znaku i šta bi moglo da uništi vašu ljubav.

Ovan
Ovnovi umeju da prihvate šalu na svoj račun i da se nasmeju na zadirkivanja koja bi nekim osetljivijima možda i zasmetala. Ali, ukoliko pomisle ili osete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta, to vam neće tako lako proći. Oni u vezama uvek očekuju da partneru budu na prvom mestu. Ukoliko žene Ovnovi osete da nisu privlačne partneru kao nekada, bez razmišljanja će raskinuti vezu, dok su muški prestavnici ovog znaka netolerantni na poređenja sa drugim muškarcima.

Bik
Kod bika može puno toga da prođe, ali laganje nikako. Vrlo su iskreni i to očekuju i od partnera. Ako „namirišu“ da im nešto muljate nećete se lako izvući. Pri tome, ne očekuju da partner s njima podeli baš svaki detalj iz svakodnevnog života, ali ako im prećutite neku krupniju stvar, odluku, plan ili nešto slično, biće spremni da prekinu vezu ma koliko dugo da su bili u ljubavi sa partnerom. Za sve ostale stvari u vezi su spremni na kompromis i na velike ustupke.

Blizanci
Blizanci vole sve da dele, pa tako i informacije sa svojim partnerima. Ukoliko ne želite da ih izludite, ispričajte im tačno šta mislite, šta želite i očekujete od njih. Druga stvar zbog koje veze sa Blizancima pucaju je nefleksibilnost partnera. Morate ponekada da popustite i uradite nešto po njihovoj volji. Takođe, vrlo loše se nose sa posesivnim partnerom.

Rak
Uvek osetljivi Rakovi ne mogu da oproste ukoliko ih povredite. Njimam puno stvari smeta, ali ako zaboravite njihov rođendan ili nešto drugo što im je važno teška srca će vam okrenuti leđa. Takođe, ako imate nešto da im prigovorite, nemojte da to skupljate i saspete u lice.

Lav
Lavovima je stalo do toga kako ih ljudi vide pa im je bitno i da njihovi partneri budu „reprezentativni“. Ukoliko ste u vezi s njima, morate uvek da budete u svom najboljem izdanju. Takođe, Lavovi ne mogu da se nose sa tim da ih zasenite i nikako ne flertujte njima pred očima. Seks ne bi trebalo da bude oružjem za njihovo „kroćenje“. To će vam se obiti o glavu.

Devica
Iako bi trebalo da se podrazumeva da vam je lična higijena bitna, sitničava Devica naćiće vam vrlo lako zamerku. Tako, ne vole aljkave osobe i ukoliko ih odvedete kući, u neuredan stan više od jednom, lako će vas ostaviti i krenuti dalje. Bitno im je da im partner često pokazuje da su zaljubljeni u njih i ne smeta im ako preterujete s javnim iskazivanjem naklonosti.

Vaga
Vagama je vrlo bitno da ne budu sa nekim ko nema manire i kome je teško da pokaže svoju ljudski osetljivu stranu. Vole da su sa partnerom koji je spreman da pruzme odgovornost. Ako ste navanlentni, nemate šta da tražite sa predstavnicima ovog znaka. Takođe, ženske vage vole da se sa partnerom dogovaraju oko svega pa ako uvek namećete svoje želje one će vas ostaviti i krenuti dalje.

Škorpija

Izdaja poverenja je najveći greh u ljubavi za svaku Škorpiju. Zbog toga, često će vas stavljati u situacije u kojima će proveravati vašu naklonost i vernost. Budite iskreni prema njima i onda ćete u potpunosti moći da uživate u ljubavi sa vatrenom Škorpijom.

Strelac
Nikada ne pokušavajte da sputate strelca. Posesivnost, ljubomora i stalno proveravanje su stvari preko kojih strelac ne može da pređe. Budite sigurni u sebe kada stupate u vezu sa ovim horoskopskim znakom.

Jarac
Rođeni u ovom znaku ne pokazuju prečesto svoja osećanja, ali to ne znači da ih nemaju. Ne vole ukoliko o vašim privatnim stvarima pričate sa drugima, zbog toga će vas ostaviti. Vole da se oko svega sa partnerom dogovaraju.

Vodolija
Vodolije vole svoju slobodu pa „čvrsta ruka“ kod njih ne prolazi najbolje. Takođe, bitno im je da delite njihove pasije i da poštujete stvari koje su njima bitne. Obično imaju puno prijatelja i očekuju da se i vi, kao njihov partner, sa svima dobro slažete i da shvatate njihov način zabave. Ako to ne možete da postignete, teško da ćete imati budućnost.

Ribe
Ribe vole da pruže puno prijateljima i partnerima, ali nemojte da zloupotrebljavate njihovu dobrotu.
Morate nekada i vi njima nešto da ponudite zauzvrat. Ceniće lep gest. One su vrlo duhovne osobe i, ukoliko ih ne delite s njima, to bi mogao da bude razlog vašeg razlaza.

24sata.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori