I srećno u otkrivanju sviđate li se zaista onom prezgodnom Jarcu...

Ovan

On će se ludački smejati svakoj vašoj šali, pa čak i onim koje nisu ni upola toliko smešne. Objektivno, vi i vaši prijatelji znate koliko su neke fore stare i izlizane, ali Ovan će se potruditi da se u njegovom društvu osećate kao najbolji svetski stand up komičar.

Bik

Ako mu se sviđate, svi njegovi i svi vaši zajednički prijatelji znatće sve o svim vašim kvalitetima, sve o svakom vašem urnebesnom statusu i sve zbog čega vas smatra fascinantnom. Osim toga, naizgled stidljivi Bik će vas nimalo suptilno upitati za odnos sa svakim koga smatra svojom konkurencijom. Kao na primer za onog tipa kom ste na Instagramu ostavili srce u komentaru.

Blizanci

Blizanci će vam neprestano slati poruke, ali na iznenađenje kako vas tako i svih vaših prijateljica koje će vam pomagati u dešifrovanju pesnikovih misli, u njima neće biti ni nagoveštaja flerta. Ali bez brige, ako vam šalje poruke nekoliko puta dnevno, jako mu se sviđate, i njegov "palac" znači puno više nego "winky emoji" koji bi vam poslao neko drugi.

Rak

Rakovi će izbegavati aktivno provođenje vremena s vama iz prostog razloga što im se toliko sviđate da u vašoj blizini počinju odmah zamuckivati kao da im je onaj prokleti oklop priklještio jezik. On će vas obožavati sa sigurne udaljenosti sve dok vi ne budete insistirali na odlasku na piće, ali će isto tako lajkovati sve vaše objave.

Lav

Lava privlači uspeh, a s obzirom na to da ga vaša ambicioznost istovremeno i privlači i plaši, on će vam davati do znanja da mu se sviđate hvaljenjem samog sebe. Uprkos pomno planiranim objavama na društvenim mrežama, on će se svim silama potruditi da vam dokaže da bi on bio savršeno ravnopravna polovina super moćnog para.

Devica

Uhvati li vas slučajno prehlada, on će odmah guglati sva mesta u vašoj blizini gde vam može kupiti supicu i doneti vam je zajedno s nekoliko različitih lekova protiv prehlade. Dovoljno su mudri da znaju da su najbolji partneri oni koji su brižni i da je bolja opcija svake nedelje učiniti nešto čime će to dokazati nego uopšte vam ne davati do znanja da im je stalo.

Vaga

On je dovoljno hrabar da inicira druženje i sve pomno isplanira, ali jednom kada se nađete, primetićete kako je neočekivano ćutljiv. U velikom društvu će biti urnebesno zabavan, ali u vašem će biti prestravljen zbog brige da ne pređe granicu dobrog ukusa. Potrebno je da vi učinite nekoliko prvih poteza i da izađete još nekolik puta pre nego što se potpuno opusti.

Škorpija

On žudi za dubokim i značajnim pogledima i hvataće svaku priliku da ih ulovi, ali pogled neće dugo zadržati ako primeti da mu ga uzvraćate. U vašem društvu će biti jako nervozan, ali brzo ćete shvatiti da mu se sviđate budući da je on ljudska inkarnacija svih onih sladunjavih emotikona koji vas gledaju na najslađi mogući način.

Strelac

On je majstor u igri maskiranja i s njim nikada nećete znati da li mu se sviđate jer će se svim silama truditi da sakrije sve znakove izražavanja naklonosti, i to uglavnom iz straha da vas ne uplaši i time upropasti dobar odnos koji s vama ima. Na vama je da povučete prvi potez, osim ako niste i sami Strelac, jer biste u tom slučaju mogli dočekati 80. rođendan pre nego iko išta preduzme.

Jarac

Pesma "Hot N Cold" Keti Peri na najbolji mogući način opisuje ponašanje jednog zaljubljenog Jarca. Oni se toliko užasavaju sopstvenih osećanja da od njih apsolutno možete očekivati da vas pozovu na kafu, a zatim otkažu u poslednji tren, nakon čega su užasno "zauzeti" idućih mesec dana (ali nedovoljno da nemaju vremena da lajkuju sve vaše objave). Jedini način da uhvatite ovu mazgu je da ga uhvatite za rogove i pitate "Ozbiljno, WTF?".

Vodolija

Obično ga odlikuje izvrsan smisao za humor. A ako mu se zaista sviđate,  zbijaće toliko šala na vaš račun da ćete vrlo brzo postati uvereni kako vas mrzi. On vas neće poštedeti ukrašavanja vaših objava blesavim GIF-ovima poput Hilari Klinton kako prevrće očima. S druge strane, jednom kada počenete ozbiljnije dejtati, ponašaće se puno više po vašem ukusu, verujte nam.

Ribe

On veruje kako će ga komplimenti daleko dovesti pa će ih deliti šakom i kapom, u toj meri da će vam pomalo biti neprijatno i/ili vam ići na živce. On možda na najdirektniji mogući način daje do znanja da mu se sviđate, i toliko je ljubazan sve vreme da doslovno jedva čekate da pređete na viši nivo i da se posvađate prvi put, samo da jednom doživite da vam prestane govoriti koliko ste divni.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori