Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu. Očekuje vas prijatno iznenadjenje u susretu sa bliskom osobom. Veče provedite uz laganu muziku ili opuštajući film.

 BIK

 Smišljeno izbegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Nedostaje vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja.

 BLIZANCI

 Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o ogućim posledicama. Korisne informacije treba da vam omoguće odredjene povlastice ili da as približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup.

 RAK

 Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava vaše ideje. U ljubavnom životu fascinirajte svog partnera neobičnim idejama. Posetite stomatologa.

LAV

 Novu situaciju na poslovnoj sceni doživljavate suviše licno i zbog toga pravite pogrešnu procenu. Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i dogadjaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma. Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadne promene i radosti.

 DEVICA

 Ne verujete u nečija ponovljena obecanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere. Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite.

 VAGA

 Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu. Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom.

 ŠKORPIJA

 Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje.

STRELAC

 Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih »osetljivih tema«. Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima. Nema potrebe da strahujete od istine.

 JARAC

 Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima. Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove.

 VODOLIJA

 Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi«.

 RIBE

 Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajednikih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskušava vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori