Zvezde će vam otkriti mnoge vaše osobine, želje i tajne! Astrolozi vam otkrivaju sa kojim horoskopskim znakom možete ostvariti trajno prijateljstvo...

Horospski znak mnogo može da ispriča o našem karakteru i ličnosti, posebno ako verujemo u moć zvezda. Kao i mnogo puta do sada, horoskop nam daje naznake ili odgovor koje su to osobe u našim životima sa kojima smo kompatibilni i savršeno se slažemo, a ponekad odgovor leži horoskopskom znaku te osobe. 

Ovan 

Ovnovi su predodređeni za avanturu! Njihov pozitivan životni stav i dominantna ličnost prosto šire jednu auru samopuzdanja. Međutim, ponekad ta energija i želja za postizanjem cilja može da reflektuje manjak strpljenja i impulsivnost. Tada uskaču njihovi najbolji prijatelji- Vage! Osobe rođene u znaku Vage povratiće Ovnove u balans.

Bik

Bikovi su uporni i ne vole da pokazuju mnogo svoje emocije. Njihova snaga i darežljivost su za divljenje, ali tvrdoglavost izazvana ljubomorom im može izazvati probleme i neprijatnosti. Zato su njihovi najbolji prijatelji obično Ribe jer je njihova podrška uvek tu, čak i kada se možda ponašaju pomalo iracionalno.

Blizanci

Osobe rođene krajem maja meseca poznate su po svojoj duhovitosti, druželjubivosti, ali i intelektu koji svaki put iznova očara publiku. Njihova živahnost im omogućava da se snađu u svakoj situaciji. Najbolji prijatelj Blizancima je Vodolija, upravo zbog identične energične prirode, vedrog duha i uživanja u malim stvarima.

Rak

Neko ko najbolje razume introvertnu prirodu i želju za samoćom jednog Raka je Strelac. Rakovi svojom najvećom vrlinom smatraju svoju ljubav i posvećenost ka najbližima zbog čega nekada mogu da preteraju sa pažnjom i zaštitom. Osobe rođene u znaku Strelca pomoći će Raku da izađe iz melanholije i podstaći će ga da isproba nove stvari.

Lav

Lavovi su rođene vođe. Njihova harizma i snaga volje glavne su njihove vrline, ali zbog nekada prevelike želje za pažnjom mogu stvoriti pogrešnu sliku o sebi kao netolerantne osobe. Jarčevi su najbolji prijatelji Lavovima jer dele istu strast i motivaciju za postizanjem cilja. Oni će izbalancisrati eksplozivnu narav Lava uz pomoć svog bezgraničnog strpljenja.

Devica 

Najveća vrlina, ali i mana jedne Device je njihov perfekcionizam! Imaju izraženo oko za detalje, a prvi utisak je da su šarmantni i skromni. Device ne vole puno da pokazuju svoja osećanja, ali prijatelji vrlo dobro znaju da mogu da se oslone na njih. Osobe rođene u znaku Ovna najbolje mogu da razumeju njihovu ćudljivu prirodu, ali i da pruže snažnu podršku u teškim životnim situacijama.

Vaga

I sam naziv znaka sve govori njegovim osobinama. Vage su u svojim odnosima diplomatične, drže balans, bore se za ono u šta veruju, mada su ponekad na poslednjem koraku neodlučne. Osebe u zanku Vage veliki su zaljubljenici u umetnost i imaju mnogo prijatelja oko sebe. Ipak, njihov najbolji prijatelj je Lav. Oba znaka imaju istančan ukus za lepotu, a energija i kreativnost koju dele samo su dodatna nit koja učvršćuje njihovo prijateljstvo.

Škorpija

Niko ne može da se poredi sa Škorpijom po pitanju hrabrosti. Iza tajanstvene prirode stoje strast, odlučnost i snaga za prevazilaženjem svih životnih prepreka. Međutim, ta istrajnost nekada može da se istroši i zato blaga priroda i nepokolebljiva lojalnost koji krase Vodoliju čine ga najboljim prijateljem za ceo život. 

Strelac

Strelečevi su veliki optimisti, ali ne podnose lakomislenost. Sloboda im je veoma važna kao i velika doza energije koja ih vodi kroz život. Veliki su filozofi i zato im je potreban neko čiji optimizam i životni stav može da ih prati, pa su njihovi najbolji prijatelji obično osobe u znaku Jarca. Uz njegu praktičnost , strpljenje i osećaj za slušanje, Strelčevi uvek mogu da računaju na njih.

Jarac

Organizaocione veštine i posvećenost ostavrenju cilja osobine su na koji je svaki Strelac ponosan. Iako nekada zbog prevelike obazrivosti i rezervisanosti mogu da odlutaju u pesimizam, uvek nasmejan i vedar Strelac je prava osoba koja će da oraspoloži utonulog Jarca, a sa svojim sistematičnim životnim stilom i iskrenom ličnošću savršeno će upotpuniti njegov život. 

Vodolija

Vodilije su inventivne i nekonvencionalne. Njima je zaista potebno malo da bi bili zadovoljni i srećni, a svojom iskrenošću brzo stiču prijatelje. Osobe u znaku Bika možda su tvrdoglave ali njihovo srce, saosećanje i konstantno ohrabrivanje čini ih najboljim prijateljem svake ambiciozne Vodolije. 

Ribe

Ribe su nesebične, a porodica i prijatleji uvek mogu na njih da računaju bez izuzetka. Zbog svoje dobrote često se nalazi na udaru osoba koje će ih iskoristiti i zato je jedna snažna i jaka Škorpija uvek njihov najbolji prijatelj. 

lovesensa

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori