Kakav je muškarac Riba na poslu, a kakav je u ljubavi? U oba slučaja, muškarac Riba želi da druge ljude učini srećni...

Muškarac Riba je neko ko zna da zaradi novac, ali je i neko ko zna jako brzo da ga potroši.

Može da bude sklon ulasku u investicije koje obećavaju laku zaradu i da pogreši. U dubini sebe je jako dobra i emotivna osoba i veruje mnogima. Za prijatelja neretko bira osobe koje su na neki način odbačene, ili iste imaju baš malo prijatelja. Uživaju u tome da druge ljude učine srećnim.

Više im to prija, nego da učine nešto za sebe same kako bi bili ispunjeni. U ljubavi je neko ko voli jake žene i žene sa stavom. Potrebno je da ista drži do sebe i da ima svoje ja. Na taj način neće biti ljubomoran i pokazaće emociju na pravi način. Svoju maksimalnu emociju pokazuje u braku i to pre svega ka deci koju ima. Deca su nešto šta im najviše znači i sve će učiniti da mu ista budu maksimalno srećna i da imaju sve ono šta požele. U porodici su često neshvaćeni i retko uspevaju da iskažu prave kvalitete.

Roditelji ih obično smatraju da nisu zreli u potrebnoj meri. To može dovesti do svađa sa roditeljima, ali se brzo i odljute pod uslovom da se druga strana aktivira. Ako to nije slučaj onda mogu dosta dugo ćutati. Nisu skloni žustrim raspravama, već jednostavno kažu nešto malo šta imaju i ućute. Što se tiče zdravlja znaju da budu često tužni. Treba da vode računa o želucu, kao i o štitnoj žlezdi.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori