Tokom ove zime, ovom horoskopskom znaku zvezde nisu mnogo naklonjene...

Ovan

 Ljubav

 Nažalost, zimski meseci neće doneti ljubavnu toplinu, suviše će biti snažan trag Jupitera na vašem emotivnom životu. Njegov boravak u opozitu svakom znaku donosi iluzije, tako da mnoga zanimljiva poznanstva mogu da probude romantične nade ali i da donesu iznenadnu patnju.

 Zvezde upozoravaju na oprez kad god osetite da vas hvata zanos koji ne umete da objasnite. Ovnovi u dugoj i snažnoj sentimentalnoj vezi proći će kroz ovaj period netaknuti, dok novopečene parove očekuju iskušenja i svađe tokom zime.

 Posao

 Jupiter će vam mrsiti konce i na poslovnom planu, a zima posebno neće biti povoljna za one koji traže posao. To svakako ne znači da ćete morati da čekate proleće da biste dobili prvu šansu, već samo da ćete morati da dobro procenite sve mogućnosti i predloge jer vam neki mogu doneti razočarenja.

Projekti će kasniti, intervjui za posao neće ni vama delovati ohrabrujuće ali zapamtite da je ovo kratkotrajni period. Srećnici koji imaju dobar posao ne treba da brinu za 2017. godinu, ali svi Ovnovi treba da razmisle o smanjivanju troškova. Ulaganja u domu planirajte vrlo oprezno.

 Zdravlje i sreća

 Sa Jupiterom u opoziciji, oslonite se na sebe i svoje snage, a ne na pomoć zvezda. Opuštajte se što više, ne preterujte sa fizičkim vežbama, već poradite na relaksaciji i meditaciji.

 Odupirete se potrebi za dodatnim kalorijama, pronađite odgovarajuću alternativnu terapiju za prolazna tužna ili depresivna stanja, ne zaboravite da je zima ipak - samo jedno godišnje doba i da će se brzo vratiti u fizičku i mentalnu formu!

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori