Evo šta vam zvezde predviđaju...

OVAN

 Potrudite se da današnji praznični dan provedete u krugu porodice ne baveći se teškim temama. Neko iz vaše relativno bliske okoline širi ružne priče o vama. Izdignite se iznad te situacije i preokrenite je u svoju korist. Pripazite se oštrih predmeta, moguće su lakše povreda.

 BIK

 Konačno dugo očekivana šansa vam stiže. Ovoga puta dajte svoj maksimum i budite spremni na žrtvu, ali uspeh neće izostati. Vi uvek umete da iskoristite situaciju na pravi način. Romantika vam je uvek bila jača strana. Izbegavajte stres koliko god je moguće. Pre podne provedite u laganoj šetnji.

 BLIZANCI

 Morate mnogo toga da trpite zarad poslovnog uspeha, ali vi ste sami odabrali taj put. Poslednice mogu biti kobne po vaš privatni život. Neko na koga ne obraćate pažnju je već neko vreme zaljubljen u vas. Otvorite oči i dajte mu šansu. Prekontrolišite vid bez obzira ako još uvek nemate dioptriju.

 RAK

 Prijatelj s kojim dugo vremena ne kontaktirate danas će se javiti i predložiti vidjanje. Prihvatite ruku pomirenja, sada je pravi trenutak za tako nešto. Raduju vas određene promene koje vas prate u privatnom životu. Umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove. Kašalj.

LAV

 Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme. Moguć je neočekivan manji priliv novca koji će vas obradovati. Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji. Korigujte ishranu.

 DEVICA

 Puni ste energije i spremni za nove izazove. Iskoristite to za pomoć bračnom partneru kako bi vaš dom danas, a naročito kuhinja bili prilagodjeni prazničnom trenutku. Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo.

 VAGA

 Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Potrebno je da iskreno i otvoreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju. Mogući problemi sa kičmom koji će vas naterati da odmah posle praznika potražite pomoć lekara.

 ŠKORPIJA

 Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo.Važno je da se danas opustite i da ne razmišljate o problemima.

STRELAC

 Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Puno lepih trenutaka naći ćete u zagrljaju voljene osobe. Život je lep, pa zato treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Zdravlje dobro.

 JARAC

 Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani.

 VODOLIJA

 Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Pripazite se saobraćaja.

 RIBE

 Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir. Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove.

astrokutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori