Tri para zodijaka odnose tri titule - najzabavniji, najstrastveniji i onaj sa najjačom hemijom! Proverite da li se i vaša veza ubraja u najveće ljubavi horoskopa!

Ovan i Vodolija

Sa njima dvoje, zabava je zagarantovana. Oni su i sami sebi skloni avanturizmu, a kada se upare, veza je takva da sve pršti. Spremni su da isprobaju sve, i to se ne odnosi samo na spavaću sobu, a ono što je najbolje od svega je to što žele da eksperimentišu zajedno. Ovo je onaj par koji je prosto neodvojiv, a nimalo naporan. Nikada se neće umoriti jedno od drugog, i svi će im zavideti na povezanosti koju imaju.

Lav i Strelac

Ovo je najstrastveniji spoj zodijaka. Fokusirani su jedno na drugo, uvek vode računa jedno o drugom i pružaju podršku. Daće sve od sebe da njihov partner ostvari baš sve o čemu sanja, čak i ako to znači da oni treba da žrtvuju nešto do čega im je stalo. Imaju neverovatnu mentalnu konekciju.

Jarac i Bik

Ovo je par sa najjačom hemijom. Kada se oni spoje, zagarantovana je ljubav do kraja života. Uvek se sa poštovanjem odnose jedno prema drugome, i beskrajno se dive svom partneru. Kada ih drugi vide zajedno, ne mogu a da ne budu dirnuti i da ne požele istu takvu ljubav za sebe.

zenablic.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori