Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN
Ovo je dan kada imate više ideje nego nešto što konkretno možete da uradite. Sakupljate snagu da pregurate prvu radnu nedelju nakon praznika do kraja. Imate lep odnos sa partnerom. Najbolje funkcionišete kada ste zajedno odvojeni od drugih ljudi. Brinete o svojim ukućanima. Volite toplinu doma i to vas dodatno motiviše.


BIK
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

 
BLIZANCI
Poigravate se pokušavajući da zadržite energiju dana samo za sebe, nivo adrenalina je u porastu a vaše srce ubrzano kuca i nećete stati dok ne dobijete ono što želite. Pred vama je odličan dan za ljubav i finansijska pitanja.Ukoliko ne budete pohlepni dobićete mnogo više nego što zaslužujete. Zdravlje dobro.


RAK
Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati. Obradujte blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

LAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Potrebno je da više vremena provodite van kuće, makar to bile i kraće i učestale šetnje prilikom kojih ćete srediti misli.


DEVICA
Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima. U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje.


VAGA
Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate. Dobro se osećate.


ŠKORPIJA
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu.

STRELAC
U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije. Neko pobuđuje vaše emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Korigujte način ishrane.


JARAC
Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima. Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje. Problem sa sinusima.

 
VODOLIJA
Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša očekivanja, ali vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama. Zdravlje odlično.


RIBE
Ako vam smeta ponašanje nekog od kolega, slobodno mu skrenite pažnju na to. Ogovaranjem nećete ništa postići a postoji šansa i da loše priče stignu do njega i samim tim udvostručite probleme. Bićete zadovoljni jer ste konačno uspeli da nasmejete partnera i da mu udovoljite. Puni ste pozitivne energije.

astrousluge.com

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori