Život je previše kratak da biste gubili vreme na lošim sastancima, zar ne? Svaki horoskopski znak ima drugačiji ''plan bekstva'' kada stvari na prvom dejtu postanu neprijatne. Da li se pronalazite u ovome?

OVAN

Oni direktno, bez premišljanja kažu: ''Ovo neće uspeti''. Plaća račun. I napušta lokal.

 BIK

Naručuje najskuplje jelo na meniju. Fokusira se na hranu, a onda izmisli hitnu porodičnu situaciju i ''zapali'' pre deserta.

 BLIZANCI

 Predlaže da pređu u neki življi lokal, a onda započne konverzaciju sa nekim novim ljudima dok se osoba sa kojom su krenuli na sastanak ne smori i ne ode kući.

 RAK

Sagne glavu, promrmlja reč-dve, izbegava kontakt očima, a onda se rastane uz reči: ''Ne osećam se baš dobro''.

 LAV

Predloži da odu na film, u bučan klub ili na stend ap predstavu – bilo šta što bi mu pomoglo da izbegne konverzaciju i nađe drugi oblik zabave.

 DEVICA

Počinje da postavlja neprijatna lična pitanja da bi kod potencijalnog partnera izgledala odbojno i da bi sastanak otišao u potpuno pogrešan smer. I naravno što pre se završio.

 VAGA

 Odugovlači sastanak jer je nekulturno otići prebrzo, a posle ignoriše sve pozive i poruke te osobe.

 ŠKORPIJA

Nedvosmisleno govori o onome što je uzbuđuje i namerno hvali kvalitete muškaraca koje osoba sa kojom je na sastanku evidentno ne poseduje.

 STRELAC

Započinje političku debatu, pusti da se stvari zahuktaju i onda ima legitiman razlog da pobegne glavom bez obzira.

 JARAC

Pravi se da je dobio urgentan mejl sa posla, izjuri iz lokala – a onda stvarno ode na posao da završi projekat na kome radi.

 VODOLIJA

Započinje ideološku debatu o manama arhaičnog principa – monogamije.

 RIBE

Prima ''fejk'' poziv od prijatelja koji želi da skoči sa mosta. Izlazi napolje da pokuša razgovorom da ga odgovori od te ideje sve dok njegov pratilac sa sastanka ne odluči da ode kući.

24sata.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori