Ako vam je teško što ste same, možda treba da razmislite da li i vi doprinosite toj situaciji. Gde vi grešite. Evo šta kaže astrologija.

OVAN
Konačno si shvatla da ti muškarac ne treba kako bi osećala da si “cela”, tako da sada na udvaranja odgovaraš tako što prvo tražiš znakove upozorenja. Na prvi pogrešan potez udvarača prekidaš komunikaciju. Ne trpiš nikoga i ni zbog čega, a standardi su ti više nego visoki. Ne pristaješ na polovične veze i odnose, samo zato da bi mogla da kažeš da imaš dečka. Čekaš pravog i ne želiš ništa manje od toga.


BIK
Ti i dalje maštaš o nekome ko je odavno zaboravio na tebe – možda bivši dečko, možda “drug” prema kome si ti osećala mnogo više. U svakom slučaju, ta suvišna ljubav koju uzgajaš u sebi sprečava te da nađeš pravog dečka koji će te voleti. Okani se prošlosti i napravi u životu mesto za nove ljude, inače ćeš još mnogo vremena provesti sama.


BLIZANCI
Ti i dalje nisi sigurna šta tačno želiš od veze. Teško je naći ozbiljnog kandidata kada noću želiš samo strastveni seks bez obaveza, a danju privrženog muža. Napravi pauzu i posveti se sebi kako bi znala šta ti tačno očekuješ od života i muškarca, inače ćeš ići iz jedne beznačajne veze u drugu.


RAK

Želiš nekoga ko podjednako strasno želi brak i mnogo dece. Nažalost, teško je naći nekoga ko deli tvoju strast i ljubav prema monogamiji. Sama si jer nemaš pojma gde da tražiš dečka. Na internetu teško da ćeš se usrećiti, jer se tamo uglavnom ugovaraju vezice za jednu noć. Dakle, kreći se više među ljudima, pa ćeš morati da naletiš na onog pravog.


LAV
Ti si uvek svoja i ne pada ti na pamet da glumiš nešto što nisi ili da prilagođavaš svoju ličnost bilo kome, zbog čega te se mnogi muškarci plaše. Oni su navikli na prilagodljive žene, a ti si za njih previše jaka i nefleksibilna. To u svakom slučaju nisu tipovi muškaraca koje želiš. Ti čekaš nekoga ko će se smejati tvojim kontroverznim šalama i ko će podržati tvoje neuobičajene stavove.

DEVICA
Ti si nežna i saosećajna osoba koja bi nepoznatoj osobi dala najskuplji kaput, samo da ti zatraži, i u tome je tvoj problem. Moderni muškarci te zbog te tvoje osobine iskorišćavaju, i zbog toga uvek završavaš u zapećku. Ako želiš pravu vezu, zauzmi se za sebe i pokaži zube.


VAGA

Vrlo si šarmantna kada te čovek dovoljno dobro upozna, ali si do tog trenutka jednostavno previše stidljiva. Kada ti se frajer dopada, misliš da je dovoljno da gledaš u njega sa drugog kraja prostorije. Zbog toga većina muškaraca uopšte nije svesna da imaju šansu kod tebe. Pojačaj malo svoj flert, pa će sve krenuti bolje.


ŠKORPIJA

Sama si jer ne znaš šta hoćeš od dečka, a i prija ti samački život – radije ćeš se sklupčati sa mačkom u krevetu i gledati filmove nego trpeti da te neko vara samo da bi imala dečka. Kada i pomisliš da bi možda želela nekog kraj sebe, samo pomisliš na statistiku i kolika je verovatnoća da ćete se razvesti, pa odmah odustaneš.


STRELAC
Mrziš kad se dopisuješ sa frajerom, a on ti satima ne odgovara na poruku, a to je samo jedna od sitnica koje ne podnosiš, zbog čega ti generalno loše ide zabavljanje. Ili odmah uskačeš u krevet potpunog neznanca, ili mu kažeš da ga voliš, a u oba slučaja teraš frajere od sebe. Budi strpljivija.


JARAC
Prezireš pokazivanje osećanja, i zapravo bi ti bilo drago kada zaista ne bi osećala ništa. Zato, kada upoznaš dečka, slušaš um umesto strasti u srcu i zbog toga propuštaš mnoge prilike. Ljubav nije logična, u njoj moraš da rizikuješ i daješ sve od sebe. Ako nastaviš da slušaš samo svoj mozak, ostaćeš sama do kraja života.


VODOLIJA

Ti se ili previše trudiš ili uopšte ne ulažeš trud. Ne znaš za sredinu. Ili se ponašaš kao prilepak i ne odvajaš se od dečka, čime ga smaraš, ili te sve to toliko ne interesuje da te mrzi i da siđeš ispred zgrade kada on reši da dođe da te vidi. Za pravu vezu ćeš morati da pronađeš balans.


RIBE
Kada se zaljubiš, više ne možeš da zamisliš svoj život bez te osobe. Zbog toga uvek svima daješ drugu priliku, koliko god das u te povredili. Tvoja spremnost da sve oprostiš ih samo ohrabruje da te lažu i varaju, jer znaju da teško da ćeš ih ostaviti. Ne pristaj na mrvice, ti zaslužuješ više.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori