Ona nikad ne odustaje.

Žena rođena u znaku Jarca je surovi realista, koja uzima što više može od života. Njena upornost i ambicioznost je tjeraju da stalno ide naprijed fokusirana na svoj cilj.

Ona je simbol snage i nepokolebljivosti, ona može sve i nikad ne odustaje. Prilično je mirna i umije da se izbori sa svim životnim problemima. Iako se mnogima čini da je rezervisana i hladna, ali iza te maske krije duhovita dama koja čezne samo za sigurnošću.

Ako je neraspoložena, bolje je da joj se sklonite s puta, jer je previše tvrdoglava, pesimistična i sramežljiva.

Što se tiče ljubavi, nije od onih koji vjeruju u ljubav na prvi pogled. Ljubav posmatra veoma ozbiljno i ukoliko joj se neko baš dopadne, ništa ne prepušta slučaju, već uzima stvari u svoje ruke i osvaja muškarca, tako je super izbor svih stidljivih muškaraca koji se plaše da priđu djevojkama.

Istina je da voli da ugađa svom muškarcu, ali jedno morate da znate – uvijek će zadržati svoju nezavisnost. Ona traži muškarca koji će joj pružiti sigurnost i podršku, muškarca koji će uspjeh željeti isto koliko i ona.

Savršena veza za ženu Jarca je spoj usjpeha, sigurnosti i naravno ljubavi. U seksu je pravi avanturista i voli da eksperimentiše.

Najviše joj odgovaraju muškarci u znaku Bika i Djevice, jer samo oni znaju da dopru do njenog srca i otkriju toplinu koju ona vješto krije, kao i muškarac u znaku Raka koji će zadovoljite sve njene emocionalne potrebe.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori