Ko će se zaljubiti sljedeće godine, koga čeka brak, a koga zanimljive avanture?

Ovan

Sljedeća godina Ovnu donosi novu ljubav, stabilonst, čak je moguć i brak. Zaljubljenost i ljubav, kao i podrška će vam pomoći da prevaziđete finansijske probleme, koje ćete brzo riješiti. Nova 2017. vam donosi veliku, pravu ljubav, koju niste očekivali.

Bik

Vrijeme je za promjene na ljubavnom planu kada je u pitanju Bik. Nova 2017. godina vam donosi niz transformacija i na ličnom i na emotivnom planu. Sve od vas zavisi na koji način ste spremni da se mijenjate, jer će to dosta uticati na vašeg partnera. U tim teškim trenucima ćete shvatiti šta želite od drugih, svog života i sebe. Svako iskustvo dobro dođe da naučite nešto novo.

Blizanci

Vaš ljubavni život je postao problematičan, ali Nova godina donosi nove šanse. U Novoj 2017. godini imaćete dovoljno vremena da razmislite i vratite izbubljene strasti koje vam nedostaju. Ne odustajte od svojih ciljeva.

Rak

Nova godina je puna novih mogućnosti za vas, pa i na ljubavnom planu. Poradite na komunikaciji sa partnerom i budite otvoreniji. Nemojte se prepuštati emocijama, bez razmišljanja da ne biste bili opet povrijeđeni.

Lav

Početak 2017. je mnogo povoljniji za vas na polju karijere i ljubavi. Dobijate ono što ste priželjkivali. Tražite sigurnost i spremni ste da partneru pružite naklonost i ljubavi. Morate raditi na komunikaciji i emocionalnoj zrelosti.

Djevica

Godina 2017. je kao stvorena za vas, baš zbog te stabilnosti koju stalno priželjkujete na emotivnom planu. Gotovo je sa avanturama kojih je u posljednje vrijeme bilo i previše. Stabilnost je uvijek dobro došla za Djevice. Uživajte u radosti koju vam 2017. donosi. Vrijeme je da poradite na vašoj karijeri i ostvarenju duže veze. Dozvoljeno vam je da se prepustite bez razmišljanja, jer vam sljedeća godina sama nameće ono što ste u dubini duše željeli u 2016. godini.

Vaga

Budite spremni na nove izazove koje donosi 2017. godina. Imate volje da probate nove stvari. Prvo ćete morati da preispitate sebe, šta želite, koliko ste emotivno zreli. Spremni ste da uđete u stabilnu vezu, ne zanimaju vas više jednokratne strasne avanture. Prepustite se i uživajte u romantici.

Škorpija

Škorpije mogu da se nadaju dobroj godini. Sljedeća će biti plodna i za karijeru i za ljubavne avanture. Zato uživajte u 2017. godini. Navikli ste da živite hedonističkim načinom, pa tako nastavite i u narednoj godini, jer za to imate razloga. Vama će sve ići od ruke, jer ste zavodnik.

Strijelac

Motivisani ste da uđete u novi emotivan odnos, a Nova godina je kao stvorena za nove početke. Dok ne dođete do ljubavi, posao će vam nadomjestiti uspjeh za kojim tragate. Kada se najmanje budete nadali u vaš život će ući ta posebna osoba.

Jarac

Imate veliku potrebu da u Novoj 2017. godini preispitate sebe, ali vam za to treba vrijeme. Ono što vam najviše nedostaje je vrijeme za sebe, kako biste našli balans i uskladili poslovan i privatan život.

Vodolija

Vi ste zanimljivi i pomalo intrigantni, a pažnja koju dobijate vam prija. Vi ste pametni i maštoviti, ali kraj vas mora biti osoba koja će isprovocirati vašu volju. Godina 2017. će biti veoma povoljna za vas. Spremite se za mirnu godinu punu pažnje i ljubavi.

Ribe

Težite ka miru, a 2017. godina vam to i pruža. Poradite na međuljudskim odnosima imaćete sve što poželite. Prolazite kroz teške trenutke, ali srećom, imate osobu koja vam pruža podršku i sigurnost.

vecernje.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori