Treba im neograničena sloboda, i čim se osete kao u zamci, pokušavaju da pobegnu.

OPŠTE KARAKTERISTIKE

Strelac je simbol slobode, optimizma i odbijanja da se pihvati prosečnost. Optimisti su i mogu da tu svoju osobinu uliju i drugima. Žude za znanjem, ali ne i za dosadnim učionicama, zato među svetskim putnicima upravo i ima najviše strelaca. Njima nikad nije dosadno jer na spisku imaju toliko stvari koje žele da probaju ili nauče.

 KAKO IH PRIVUĆI

Svešto treba da uradite je da ih uputite u to što vas motiviše i uzbuđuje. Pričajte im o svom hobijima, snovima i svemu što želite da postignete. Hraniće se vašom ambicijom, i istovremeno i dati sve od sebe da budu deo vaše avanture.

 KAKO ZNATI DA LI IM SE SVIĐATE

Strelčevi daju sve od sebe da nasmeju osobu na koju su bacili oko. Pokušavaće da vas impresioniraju na sve moguće i nemoguće načine, a ako im se baš, baš sviđate - pocrveneće i spetljaće se u vašem prisustvu što se njima inače nikada ne dešava.

KAKVI SU U VEZI

U vezi su energični i predizimljivi. Vrlo im je važno da ste spremni da ih pratite i lutate sa njima. Ako pokušate da ih zadržite na jednom mestu, biće nesrećni i na kraju će pobeći od vas.

 SA KIM SE SLAŽU

Traže izuzetno nezavisne i iskrene partnere. Treba im neko ko zna kada da uzmakne, a kada da im pruži pomoć. Sjajno se slažu sa Ovnovima, koji su uvek raspoloženi za avanturu, ali su i puni optimizma, kao i sam Strelac.

ČEGA SE NAJVIŠE PLAŠE

Najveći strah im je od toga da će neko uspeti da ih kontroliše. Treba im neograničena sloboda, i čim se osete kao u zamci, pokušavaju da pobegnu.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori