Kako horoskopski znaci reaguju u ovakvim nesvakidašnjim situacijama? Ovan pita ko je ovde glavni, a Lav odbija da prihvati čak i ovu činjenicu.

OVAN

Ko je ovde glavni? Želeo bih odmah da vidim Boga, molim vas. Jesam li mrtav? Čoveče, mislio sam da se to meni ne može desiti. Gde mogu da dobijem takvu kristalnu palatu, sa takvim osvetljenjem?

BIK

Napuštajući telo, Bik shvata da više nema stomak i brže bolje se vraća u telo, a da nije video tuele, svetlo, Boga, živeći do kraja života kao skeptik.

BLIZANCI

Ključna stvar kod Bklizanac nije samo iskustvo ili doživljaj, već kako će moći to da prepričaju. Pošto se Blizanci dobro snalaze u svim situacijama, naći će način da se vrate u telo, i pre nego što se telo povrati, oni će već prepričavati situaciju.

RAK

Rakovi mogu da žive i 125 godina a da ne dožive iskustvo blisko smrti, ali mogu da dođu prilično blizu da dožive životno sikustvo, kada se dovoljno odvaže da izađu iz kuće i odu u kupovinu.

LAV

Neeeeeeee, nisam mrtav, nisam, nisam. Ko su ti ljudi u belim odorama? Šta oni to pevaju? Falširaju. Ja pevam mnogo bolje od njih. Gde je njihov dirigent ili muzički urednik? Nabavite mi mikrofon odmah! Ukoliko me ne traže Rolling Stones ne uznemiravajte me!

DEVICA

Nakon maratonskog rada 60 sati bez prekida, Devica se onesvesti i napusti telo. Dok putuje kroz tunel ka umirujućoj svetlosti, povremeno tražeći način kako bi još to putovanje moglo da se poboljša, seti se svojih voljenih i počinje da se brine kako će se snaći bez nje, brže bolje se vrati u telo, proglasi se živom, svo vreme žurno gledajući na sat.

VAGA

Plutajući iz i nazad u telo, iznova i iznova, i kada konačno ugleda tunel i svetlost na kraju tunela upita: Wow, jel to Isus? Čekaj malo, možda je Kwan Yin, ili neko ko se oblači tako? Nikako da se odluči da li da nastavi do kraja tunela, Vaga se nađe nazad u telu i osnuje agenciju za sastanke za izgubljene duše.

ŠKORPIJA

S obzirom da imaju devet života, Škorpije i kada se nađu u situaciji bliskoj smrti, oni traže načine kako da je izbegnu. Ako se ipak nađu u tunelu, srešće usput osobu (ili više njih) sa kojom su imali seksualne odnose. Ako bi ih pitali ko bi želeo da ih dočeka sa druge strane, odgovor bi pao na vampira ili meduzu.

STRELAC

Dok napušta telo, osoba rođena u znaku Strelca se smeje sebi samoj zbog gluposti koja ju je dovela u tu situaciju. Kada konačno prođe kroz tunel, odbija da se vrati u telo, s obzirom da je toliko godina svojom nespretnošću radila na tome da se nađe tu gde jeste. Sve dok ne dosadi stanovnicima neba i vrate je nazad.

JARAC

Jarčevima će trebati vreme da shvate gde su jer postoji specijalne kancelarije za njih. Tu će ih dočekati stariji jarac koji će im uručiti  priručnik kako da zaradi na „onom“ svetu, kao i procenu posla koju je odradio za vreme zemaljskog života odnosno profit koji je ostvario. Jarčevi će se brže bolje vratiti u svoje telo jer ne mogu da podnesu da fizički više ne postoje.

VODOLIJA

Vodolije kada dođu do nebeske ograde i vide da tu nema konsenzusa, brže bolje beže u pakao, gde vlada anarhija a iako postoje pravila, tu su da se krše. Kakda dođe u podzemlje toliko će problema praviti Satani, da će je odmah vratiti u telo.

RIBE

Iz nekog razloga, Ribe uopšte ne primete da imaju iskustvo blisko smrti. Naime, na poslu ih vide sa bolnim izrazom lica, prodrmaju ih i saopšte im da se saberu.

zadovoljna.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori