Vodolija se namjerno inati da bi dobila šta želi, Djevica provjerava, Lav se duri, a Vaga želi da sve bude po njenom…

Ovan

S pripadnicima ovog znaka u ljubavi vas očekuje podosta problema. Oni vole da ih stvaraju i tamo gdje ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vješti su u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Partnera muče ignorisanjem, glumom i prikazivanjem kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvijek najpametniji.

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usredsređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvijek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namjerno će provocirati ljubomoru. Otrovne riječi i uvrede nisu im nepoznanica.

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što mogu da se uvrede na skoro sve što im kažete. Opsjednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvijek da mrze onog ko ih jako povredi. Za oproštaj treba dugo da ih molite.

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osjete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju i dramatizuju do besvijesti.

Djevica

Uvijek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu tako grozni kao što su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, dure se danima. Skloni su provjeravanju partnera i često su posesivni.

Vaga

S njima partner teško može da zna na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promijeniti stav i raspoloženje. Imaju cijeli set pravila kako njihov izabranik treba da se ponaša, pa čak i oblači. Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu i postavljaju se kao pametnjakovići i savjetnici.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu da bi došli do svog cilja, a ako im stanete na žulj, napadaju vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom, to će vam vrlo teško oprostiti.

Strijelac

Iako će se zaklinjati na vječnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvijek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u svoju korist. Ako pogriješite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživjeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Poput Djevica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro da sakriju vlastita osjećanja i insistiraju na tome da problem nikad nije u njima.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne osjeća potpuno voljen. Obožavaju da se inate, ali i da glume inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povrijeđeni, to nikada ne priznaju, nego vraćaju trostruko.

Ribe

Kako su svjesne da u ljubavi mnogo daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će rijetko priznati, a vrlo uvjerljivo nameću partneru krivicu suzama u očima.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori