Osobine pojedinih znakova utiču na njihov odnos prema poslu i kolegama na radnom mjestu. U nastavku pročitajte zabavan opis 12 horoskopskih znakova na poslu i provjerite ima li u njemu istine.

Djevica stiže na posao pola sata ranije kako bi otvorila sve prozore i “izluftirala” kancelariju. Zatim pere prljave šolje koje Lav namjerno svaki dan ostavlja pored sudopera u čajnoj kuhinji jer zna da će ona to napraviti umjesto njega.

Ubrzo dolazi Blizanac, spreman za nove radne izazove i četvrtu jutarnju šolju kafe. Vaga još nije ni upalila kompjuter, a već okolo prenosi trač koji je jučer načula u WC-u. Za to vrijeme Vodenjak spava na radnom stolu.

Ljutiti Rak trči u ljudske resurse kako bi se požalio na tvrdoglavog Ovna koji opet glasno sluša muziku i ne obazire se na molbe drugih da se malo stiša.

Strijelac se zabio u zid dok je pogledom pratio stražnjicu Ribe koja se nagnula kako bi s poda podigla dokumente koji su joj ispali. Ona je to doživjela kao simpatičan znak sudbine i odmah se malo zaljubila u njega.

Bik poskrivećki igra igricu na kompjuteru dok Škorpija sluša bukvicu od nadređenog o posljedicama flertanja na radnom mjestu.

Sve ih pažljivo promatra šef Jarac i radi listu ljudi kojima će uskoro dati otkaz.

zadovoljna

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori