Kakvi su kao prijateljice, kako biraju stvari i kakve parfeme vole - otkrivamo vam sve o ženi Devici.

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, komunikativna, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge s nogu znanjem i intelektom. Devica je zemljani znak, što je čini praktičnom i omogućava joj da svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. 

Skoncentrisana na detalje, ovo je 'žena dinamit' koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u dvorištu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se on od nje zatraži, jer ona se ne 'petlja' samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebalo bi to da učine na diskretan način, Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše nsčinr pokazivanjsa zahvalnosti.

Izgled

Mladalačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Gornji deo glave obično je primetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena spoljašnjost uopšteno je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

Stil

Profinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima će s posla moći da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvijek želi odisati svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna i povučena Devica ne želi da se otkrije svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, kao i mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će izneti i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i istakne ga. 

Stil kupovine

Perfekcionistička priroda Device posebno se ogleda u šopingu. Ona pažljivo proverava da li je s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje lako je možete zateći kod rafova zdrave hrane jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju. 

Stilska ikona

Devica se naziva čuvarom kvaliteta, a tim rečima može se opisati i nepogrešivo sofisticirani stil 27-godišnje američke glumice Blake Lively. Uvek kad se pojavi u javnosti svaki detalj na njoj je besprijekoran, a iz njenih odevnih izbora jasno se ističe njen istančani ukus. Nemarno odevenu nikad nismo vidjeli ni Beyonce, takođe rođenu u ovom znaku. Od slavnih dama rođenih u znaku Device treba istaknuti i glumice Salmu Hayek i Cameron Diaz. 

zadovoljna

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori