Tragalac za istinom, avanturista i zaljubljenik u slobodu... Evo kako se Strelac slaže sadrugim horoskopskim znacima!

Strelac i Ovan

Ova veza je astrološki odlična, jer vašem temperamentu izvrsno odgovara partnerova kondicija. Partner je miroljubiv i lako će podneti mnoge vaše zahteve. Sve što budete radili zajedno, biće sa mnogo entuzijazma i optimizma. Idealna je varijanta muškarac Ovan i žena Strelac. Ni obrnuta kombinačija nije loša, zato što je žena Ovan jedna od retkih koja može da se nosi sa muškarcem Strelcem. Ona će mu dodati malo svoje energije i žustrine. Kako u seksu, ovi znaci, takođe, mogu ostvariti, sjajnu i punu razumevanja, dugotrajnu bračnu zajednicu.

Vi kao plamen i partner kao žar ne možete jedno bez drugoga. Veže vas međusobna toplina i sjaj, idealizam, optimizam i oduševljenje. Oboje cenite ljudski poredak, nadopunjavate se duševno i shvatate telesno. Privlačnost među vama je spontana i bez okolišanja pristupate zadovoljstvu. Vas posebno vezuju neki viši ideali i ljudska osećanja, a tako isto i planovi. Uporedni horoskop ukazuje da u seksualnom odnosu imate jednaku toplinu, tempo i takt, drugim rečima prijatan seksualni odnos i iza njega normalni prijateljski odnosi.

Strelac i Bik

Vaš horoskop ukazuje da ćete vas dvoje malo teže uspeti zajedno. Vaši pogledi na svet su do te mere različiti da se retko u čemu slažete. Vi ste osoba akcije, dok je partner osoba ideja i pričalica. Vi se po pitanju seksa u mnogo čemu ne slažete, ali to ne znači da i ne uživate u seksu. Partner je suviše mentalno nastrojen, pa tu osobinu ponekad ne zanemaruje ni u krevetu.

Ako ipak vas dvoje želite da budete zajedno, vi biste morali da se prevaspitate, dok bi partner morao da nauči još mnogo o vođenju ljubavi da bi vam bio zadovoljavajući partner. Partner kao žar, u vama kao grudvi, pa to je tihi vulkan i erotski spoj može ići do krajnjih uživanja. Upotpunjujete se i u poslovima ekonomije, kao i podređenog i pretpostavljenog. Oboje ste dogmatični, volite prirodu i životinje, vi više sa praktične a partner sa idealne strane. Veže vas ponekad i smisao za plastične umetnosti. Eros, dabome, i tu posreduje.

Strelac i Blizanci

Vas dvoje se odlično slažete, jer ste oboje intelektualni. Kako ste oboje promenljivi, vernost ni jednom ni drugom nije jača strana. U krevetu se dobro slažete, a posle - možete sedeti i satima razgovarati o različitim temama. Veseli ste oboje i vrlo lepo znate da zajedno provodite svoje vreme.

Vaš brak bi mogao trajati dugo. Uvek se držite jedno drugoga kao vatra i dim. Među vama je otvoreno i jednostavno zbližavanje. Počinje sa lakim milovanjem, ljubite se kao golubovi, i konačno uspostavlja kao vrlo srećna erotska veza. Podavanje vam ide spontano i bez razmišljanja.

Strelac i Rak

Vas dvoje možete divno da sarađujete, ali kada dođe do ljubavi, tu nastaju problemi. Partnerov avanturistički duh ne prija vam baš mnogo, jer tražite nežnost i sigurnost. Ne može se reći da partner nije u stanju da vam to pruži, već će pre da zaboravi na to. Vas dvoje imate potpuno različit odnos prema životu. U seksu, partner može biti suviše brz i žustar za vas kojima je potrebno vreme za duboko zadovoljenje.

Bolja je kombinacija kada je muškarac Rak a žena Strelac, nego obrnuto. Vi kao izvor izbijate i partner, kao žar se u njemu gasi. Uz najbolju volju vas oboje može dolaziti do nesporazuma, jer voda i vatra se ne podnose. Vas dvoje se možete složiti u nekim sferama više ljubavi, kao što su religiozne teme i spasavanje sveta, zagrobni život i inkarnacija i slično. Inače možete dugo zajedno da radite a da se ne javi neka erotska želja.

Strelac i Lav

Vi oboje pripadate vatrenim znacima, te će takva biti i vaša ljubav. Imate snažan seks, žustar i moćan. Jedini problem su vaše različite želje. Vi ste egocentrik i pomalo snob, dok je partner neodgovoran i pomalo vrtirep. Ako je muškarac Lav, on neće mnogo tolerisati svojoj ženi Strelcu boravak van kuće. A ako je obratno, Lavica neće biti zadovoljna njegovim relativnim uspehom u životu kao ni njegovom izrazitom željom za flertom.

Muškarcu Strelcu može smetati Lavičin pokušaj da ga zauzda i stavi pod svoju dominaciju. Svetlo (vi) i žar (partner) se lepo upotpunjujete, što znači da su vam erotski odnosi topli, a seksualni odnos snažan i čist. Potpomažete jedno drugo, oboje ste verni u braku, volite zajednička putovanja, imate saglasne ideologije, javnu čast i položaj. Vi ste vezani moralnim ili prirodnim zakonima, nikad među vama nema laži. Vi ste obično glavni gospodar, ali partner zato ne trpi, život vam teče bez iluzija i prati vas stalno neka svežina

Strelac i Devica

Da li ste sigurni da želite ovu vezu? Razlog ovog mog pitanja je činjenica da između vas dvoje veza može da bude platonska. Ljubav koja je vama tako potrebna, poslednja je stvar kojom bi se partner zamarao. Kako ste vi precizni, imaćete mnogo problema s partnerom, jer je on neodgovoran i pomalo nezainteresovan za kuću, koja je vama tako bliska.

S druge strane, vi nećete moći da podnosite njegovo flertovanje. Lakše je kad se nađu žena Strelac i muškarac Devica. Iako kod vas dvoje jedan hladi a drugi greje, ipak imate nešto zajedničko. Seks vas ne veže, ali čudesno se sporazumevate na sporednom koloseku upravo na skretnicama. Oboje ste pokretni i rado putujete, idete u turizam, volite lov i more, može vas povezati učenje, filozofiranje, a nekad i religija. Ako je prvi muško, on erotski ženu ne zadovoljava, ali veza je trajnija nego u obratnom slučaju.

Strelac i Vaga

Ponovo je reč o jednoj veoma interesantnoj kombinaciji, tako da se u astrološkim krugovima ova veza preporučuje sa velikim simpatijama. Uostalom, važi pravilo da većina astrologa ovu kombinaciju svrstava na top-listu. Naravno, tu listu sačinjavaju najuspešniji poslovni i saradnički odnosi kao i najlepše prijateljske ili emotivne veze. Pravilo je da kod vas postoji uzajamno privlačenje već prilikom prvog susreta i da jedno drugom veoma brzo upućujete izuzetne komplimente. Uostalom, oboje ste veoma otvoreni u izražavanju svojih afiniteta, simpatija i emocija.

Strelac i Škorpija

Ovo nije tako idealna kombinacija, jer vama ne odgovara baš mnogo površni i prevrtljivi partner, koga može opterećivati vaša ljubomora i traženje dubine u svemu. Partner je najčešće veseo, dok vi to niste. Međutim, u seksu se možete odlično slagati, iako ste vi mnogo strasniji i spremniji na duže relacije od partnera. Vi nećete podnositi partnerove flertove, pa vaša veza može najčešće biti i kratkotrajna i prolazna, ali nikako bez zanosa i simpatije. Reka (vi) na žar (partner), požar na potok.

Žestoke dve strasti ali raznorodne, kao voda i vatra. Nadmetanje paljenja i gašenja, vodopadi, baukanje. Vi se lako zbližite i poverite u ozbiljnom razgovoru o svetskim temama, kao što je pravo, filozofija, pravda ili astronomija i politika i s takvih tema i učvršćenog poverenja polako pređete na intimne odnose. Vi namećete čar neistraženog erosa, dok partner odgovara otkrivajući jednostavno telesne draži. Igra je vrlo zanimljiva, vrhunac strasti čest, ali jedan od vas se kad-tad mora iscrpeti.

Strelac sa Strelcem

Prva stvar koju ćete vas dvoje poželeti da uradite kad se sretnete je da pobegnete, ali zajedno, naravno. Oboje obožavate avanture i u svakom pogledu idealno se slažete. Vaš seks je uspešan i zanimljiv. Ne udubljujete se suviše u osećanja ni svoja ni partnerova. Jedan drugom dajete potpunu slobodu u svemu. Uživate da svoje vreme provodite zajedno, ali vam nimalo ne smeta ukoliko se partner negde dobro provodi.

Ova kombinacija najčešće čini to da odvojeno idete na letovanje. Kada se vratite sa puta, vaš međusobni interes samo se pojačava. Vi ćete biti u stanju da bez ljubomore jedno drugom pričate o svojim avanturama i da se u svemu tome dobro zabavljate. Žar sa žarom i vatra traje dugo, do poznih godina. Medju vama vlada poverljivost, čisti ste i goli kao prvobitni ljudi, bez greha i nerazumnog stida. Živi i daj drugome da živi, to je vaše geslo, tako da u slobodi i optimizmu odgajate decu. Odlučujete se na prvi kontakt bez nekog izmotavanja, prirodno i direktno. Spontano doživljavate erotska uživanja.

Strelac i Jarac

Iako na prvi pogled može delovati čudno, vas dvoje zajedno ne možete sasvim dobro živeti. Problem nastaje upravo zato što, iako se dobro razumete, vaši su karakteri različiti. Kod oboje ljubav ne može biti jaka, a retko je i dugog veka. Vaša nezavisnost i sloboda ne mogu se ukalupiti u partnerovu konzervativnost. Moguć je uspeh samo ako je žena Jarac, a muškarac Strelac. Njihov seksualni život biće zadovoljavajući. Ako je obratno, mora se reći da se žene Strelci često udaju zbog novca ili prestiža, tada ona u Jarcu nalazi idealnog partnera. Vaš erotski spoj može doći spontano, ali ipak ostaje neuredan i nepotpun.

Tako produžujete vezu i ostajete verni jedno drugom. Vežu vas viši ciljevi religije, politike ili strategije. Žar na kamenu je zanimljiv ratni simbol. Takve osobe kao vi obično zaključe brak zbog uticaja roditelja ili nasleđa, nečijeg saveta ili materijalnog obezbedđnja i čvrsto se držite radi dece. Topli žar (vi) i ledeni led (partner) ne prekidate vezu, živite sa brigama oko imanja i razlikama duševnih stanja. Ako vi okusite zabranjeno voće, može vam se i osladiti, ali se veza opet neće pokvariti.

Strelac i Vodolija

Vas dvoje ste sjajna kombinacija. Oboje ste vetropiri, inventivni i polemični. Aktivni ste i žustri. U seksu se dobro slažete, kao i u svemu ostalom. Vi u partneru možete naći dobrog prijatelja. Žena Strelac i muškarac Vodolija funkcionišu samo tako da je žena dominantna. U obrnutom slučaju, on će svoju izabranicu izvoditi u društvo da bi je svima pokazivao. Vas dvoje možtee vrlo lako biti i snobovi. Žar (vi) na oblaku (partner) je lepo videti. To je kao munja ili grom.

Vaše iznenadne zanimljive veze, iako spolja izgledaju ili čudne ili besmislene, intimno se smiruju i upotpunjuju. Verni ste kao drug drugu, mada se to ne zahteva ni sa jedne strane. Ako je prvi muško, onda je više vatre, u protivnom treba na prozoru čekati dok se partner seti kuće. Može se lako desiti da će se jednom od vas dvoje neko udvarati, ali straha nema, vas dvoje ne poznajete ljubomoru i kod kuće umete stvari da sredite na obostrano zadovoljstvo. Vežu vas domaće diskusije, kao i političke rasprave.

Strelac i Ribe

Vi ste kombinacija čijoj vezi malo treba da uspe i isto tako malo da propadne. Partner vam je delikatan i rafiniran, dok ste vi u odnosu na partnera pomalo neotesani. Vi niste u stanju da partneru poklonite potrebnu pažnju. Vi ne volite porodični život, koji je za partnera jako bitan. U seksu ćete se dobro slagati, sa tom razlikom što je vaša seksualna energija usmerena na brzu akciju, dok je partner izdržljiviji. Najbolje vam je da se vidjate jednom u šest meseci. Ako je muškarac Strelac, njegova neverstva mogu ženu Ribu odvesti u pijanstvo! Mnogo je romantičnije i uspešnije kada je obrnuta kombinacija.

Kod vas dvoje je ljubljenje dodir epitela a seksualni odnos jedva nešto više, obično je bez veze, nepotpun, kao da žar (vi) propadate u talasima (partner). Lako se zasitite i zamorite, jedno drugo neutrališete i moguće je da ćete teže doći do dece. Bićete dosta vremena u brigama i imaćete teške ali bučne sukobe. Oboje ste pažljivi, tako da se s jedne strane razvija papučarenje, a s druge strane se potraži spoljni saradnik. Obično partner trpi više jer ume više zamutiti i više progutati. Žar se gasi, talas se smiruje; u starosti ćete se smiriti, ali intimno ćete se oboje pitati da je li vam je sve ovo trebalo.

24sata

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori