Svođenje računa, precrtavanje ciljeva i postavljanje novih… Šta želite od nove godine i koje ciljeve treba sebi da postavite? Evo šta kažu zvezde za vaš horoskopski znak.

Ovan

 Prošle godine ste odlučili da završiti sve započeto, ali se toga niste baš pridržavali. Umesto toga, zanemarili ste stare projekte i ciljeve, a konstantno dodavali nove. Stoga, novogodišnja odluka za vas glasi: Neću početi ništa novo dok ne završim staro!

Bik

Vaša energija je dobra za upornost, ali je takođe i razlog što ste zaglavljeni u lošiim navikama. Vreme je da to promenite. Budite iskreni prema sebi i dajte sebi rok od tri meseca da se rešite bar jedne loše navike ove godine.

Blizanci

Vaša ludačka energija vam sigurno donosi mnogo zabave u životu, ali ste zbog nje takođe i nestrpljivi i nekada površni. Vaša novogodišnja odluka neka bude više strpljenja – tako ćete istrajati do cilja u svemu.

Rak

 Vi volite rutinu i sigurnost, tako se osećate najbolje. Međutim, zbog toga ste uskraćeni za mnogobrojna životna iskustva, te u novoj 2017. odlučite da izađete iz zone komfora! Probate nešto novo i otisnite se na nepoznate teritorije.

Lav

Vi obilato koristite svoj šarm i zatvarate ljude u svoju emotivnu mrežu, a da se vi lično ne vezujete previše. Vaša novogodišnja odluka bi trebala biti više truda u emotivnim vezama sa ciljem da ostvarite dublji odnos.

Devica

 Vi ste cepidlaka i to se neće promeniti, isto tako previše i brinete, o sebi, drugima, svetu… U novoj godini pustite da drugi brinu, a vi više uživajte u životu.

Vaga

Koliko god se trudili, nikada ne možete izabrati obe opcije. To znači da u novj godini treba da donosite čvršće odluke i da stojite iza njih, i da ne pravite alternative. Verujte, svi će osetiti olakšanje.

Škorpija

 Biti pomalo tajnovit jeste deo vašeg šarma, ali skrivanje važnih stvari od najmilijih nije lepo. Započnite iskreniji odnos sa svima i nemojte se toliko truditi da manipulišete drugima u novoj godini.

Strelac

Vama dobro ide postavljanje ciljeva, ali ne i strategija. Stoga se u 2017. više posvetite ačinu na koji ćete ispuniti nekoliko ciljeva, pre nego da postavite previše njih, a bez izvodljivih rešenja.

Jarac

 Nije sve u novcu. Utuvite to sebi u glavu i odmorite malo od posla, a novac će doći. Nedojstajete porodici i prijateljima, te je prava odluka za vas – više vremena sa njima.

Vodolija

Biti originalan je deo vaše ličnosti, ali vam fali tolernacije za tradicionalno. Prihvatite činjenicu da opšte i tradicionalno nije nužno loše i budite tolerantniji u godini koja je pred nama.

Ribe

 Ovo je godina koja treba da vam posluži da izvučete najbolje od sebe. Tu mislimo na saosećanje, iskoristite ga u projekat u kojem ćete pomoći nekome i verujte nam da ćete se osećati bolje, makar bila reč i o sitnici.

 novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori