Koliko steputa naišli na parove u svom životu koji jednostavno nemaju zajednički jezik ili ste i sami bili žrtva neskladnog odnosa?

Tako su, recimo, Bik i Blizanac tipični primer para koji neće progovoriti zajedničkim jezikom. Zašto? Bikova pomalo tvrdoglava narav, ali i smireonost neće shvatiti lepršavi duh Blizanca željnog stalne avanture. Bik voli tradiciju i rutinu, nije sklon promenama i gotovo da ima svoj ustaljeni ritual, a sve što bi ga moglo izbaciti iz tog, njemu savršenog balansa, može ga prilično naljutiti. Blizanac će se u tom slučaju osećati zapostavljeno i zanemareno, a Bik tu prirodu neće razumeti.

Drugi na top listi neskladnih parova, svakako su Jarac i Vodolija. U ovom slučaju se kose stavke poput iskonskih vrednosti, porodične tradicije i discipline koji su tipična karakteristika Jarca i, s druge strane, Vodolija koja isključivo stremi ka budućnosti i inovacijama. Jarac će Vodoliju smatrati neozbiljnom u njenim eksprimentima, a podrška će izostati što će slobodnu Vodoliju koja ne trpi ograničenja prilično nervirati. 

Dolazimo i do vrlo dramatičnog para - Ovan i Rak. U ovom slučaju partnerstvo je gotovo nemoguće. Kraljevi drame, Rakovi biće izloženi vatrenim strelama Ovna čijim venama teče strast, što će nežene Rakiće staviti u poziciju žrtve. Malo siroviji Ovan neće shvatiti romantičnu prirodu Raka, i neće se zadržavati na dugometražnim izlivima emocija koja će se od njega očekivati. Jednostavno Rakovi imaju svo vreme ovoga sveta da posvete ljubavi dok Ovan ima i drugih obaveza, poput ambicije da zavlada i popne se na neki tron.

Oni su naprosto u neskladu...

Nekada je dovoljno samo zaviriti u zvezdani kalendar i shvatiri odakle duva vetar razdora.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori