Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, ugodna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodenjaka.

Žena Vodenjak je inteligentna, ženstvena i nježna – ali na svoj osebujan način. Ne pokušavajte joj nametnuti stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji: ona će uvijek ostati samo svoja i do krajnosti posebna, uvijek original, a nikada kopija.

Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodenjačica uvijek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrijede i nemoguće ju je ‘strpati u ladicu’ jer je izraziti nekonformist, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore što da radi.

 

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na osobnoj razini ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novu, dublju razinu – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brandu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Kako ćete prepoznati ženu koja je u horoskopu Vodenjak?

Tu neće biti problema, jer će vam već svojom vanjštinom dati do znanja da ne želi slijepo slijediti trendove. Ma ne kažemo sada da će bježati od mode i da ju uopće neće zanimati što je u kojem trenutku moderno i što se nosi, ali žena Vodenjak će uvijek ubaciti barem neki detalj po kojemu će odskakati iz gomile. Ludi šešir, ili šal kakav bi stavila samo ona, ili tetovaža neobičnog oblika i na neobičnom mjestu – žena Vodenjak nikada neće biti običan klon kakve modna industrija izbacuje s tekuće trake!

Suptilan i dražestan osmijeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodenjaka.

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti i putenosti, čak više znaju naginjati dječačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svijetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako im vrat može biti kraći i širi.

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često znaju imati ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikuliran glas. Međutim, kako god izgledala izvana, bez obzira imala i najozbiljniji izraz lica, u svojoj nutrini vedra Vodenjačica uvijek će uživati i biti zadovoljna.

U sezoni kad svi nose mini suknje Vodenjačicu prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna i smiona, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli privlačiti pažnju i šokirati.

Jedan dan imat će svijetlo ružičastu kosu i nosit će ekscentričan nakit poput piercinga na licu, a već idući bit će odjevena u ozbiljno poslovno odijelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju, poput fine svilene bluze sparene s kaki hlačama. U njenom ormaru uvijek će se naći avangardnih odjevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose.

Najbolje joj stoje svijetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Ljepota bez okrutnosti njena je misao vodilja kad kupuje kozmetiku zbog čega bira brandove koji ne testiraju na životinjama, a voli se i odvažiti raditi sama prirodne kozmetičke proizvode.

U kupovinu nikada ne ide s popisom stvari koje treba kupiti, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki, ‘sterilni’ šoping centri nego manje razvikani lokalni dućani u kojima će naći vintage komade te ih spariti u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više zato da provede vrijeme u dobrom društvu nego da nešto kupi.

Neovisna žena Vodenjak

Prava neovisnost žene Vodenjaka vidjet će se tek kada zagrebete ispod površine i kada ju upoznate malo bolje. Toliko iskrenosti i neglumljenog prijateljstva teško ćete naći u bilo kojem drugom horoskopskom znaku. Ako joj niste po volji, dat će vam to do znanja – ali ako joj se svidite steći ćete prijatelja na kojeg se možete osloniti bilo kada i o bilo čemu se radilo.

Muškarcima koji bi htjeli osvojiti srce žene ovog horoskopskog znaka preporučit ćemo da zaborave na otrcane fraze koje inače ‘uvijek pale’. Žena Vodenjak je inteligentna i pronicava, pa će njezin analitički um začas prozreti kroz laži koje joj želite podvaliti. Ako nam ne vjerujete, probajte – ali bit će vam ipak bolje da od početka budete iskreni i da nastupate otvorenog srca.

Žena Vodenjak u ljubavi

Još jedno upozorenje za pripadnike jačeg spola: veza s ženom Vodenjakom rijetko će biti lagana plovidba mirnim jezerom, a mnogo češće borba s nabujalim riječnim brzacima. Jednoličnost i rutina njoj brzo dosade, pa će uvijek predlagati nešto novo i još malo izazovnije. Želite li beskrajne mirne večeri pred televizijskim ekranom? E, onda će vam ipak biti bolje da takvu partnericu potražite negdje drugdje.

U ljubavi žena Vodenjak je odana i iskrena, iako to neće naglašavati usiljenim gugutanjem i neće glumiti krhku princezu. Zapamtite da ona jako cijeni svoju slobodu i uvijek će nastojati zadržati barem dio vremena ili prostora samo za sebe, a istu će slobodu dati i svome partneru. Ipak, nemojte ni slučajno njezinu neposesivnost shvatiti kao zeleno svjetlo za nekakve izlete sa strane, jer ona uz svu svoju nekonvencionalnost svejedno cijeni i mnoge staromodne vrijednosti – a vjernost je visoko na listi takvih!

Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strijelac i Ovan.

Pružite joj dovoljno intelektualne stimulacije i dopustite joj da se osjeti slobodnom, a ona će vam uzvratiti strašću i vjernošću. Da, znamo da sa ženom Vodenjakom nije lako, i znam da se treba potruditi…

Ali sve će vam se isplatiti na kraju!

Prijateljstvo

Dok hoda cestom svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodenjačica voli sa svima biti o dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervirana kad je riječ o njenim pravim osjećajima zbog čega je krug pravih joj prijatelja puno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvijek tu kad je prijatelj treba, žena Vodenjak prijateljuje s onima s kojima dijeli ljubav prema neovisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvijek možete pitati za iskren savjet i koja će uvijek imati prave riječi utjehe.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori