Borba protiv autoriteta neće prestati, a vaša želja da ubrzate sve će samo iznervirati mnoge.

Ovan 
Fokus je na kući i to se neće još neko vreme menjati. Pripremite živce i snagu jer vas čeka ozbiljan posao. Polje partnerstva je još uvek u žiži i tu morate dosta da poradite da bi se stvari smirile.

Bik
U svakom slučaju stabilizacija svih odnosa je izvesna ovog vikenda. Niste još uvek zadovoljni poslom i ponudama, ali to ne bi trebalo da vas spreči da se trudite.

Blizanci
Malo ste se opustili pa uživate u sitnicama. Potrebno vam je društvo, ali neko novo pa razmišljate o izlascima.

Rak
Čak i poslovne planove krijete, a razmišljanja na ovu temu ostavljate za nekoga kome baš verujete. Pazite se mutnih radnji i „brzih“ rešenja.

Lav
Osećate da se bliži taj jedan bitan razgovor, a niste za njega još spremni. Očekuju vas neka iznenađenja.

Devica
Dosta računa, dugovanja i neplaniranih troškova će vam napraviti pometnju i stvoriće stres. Borba protiv autoriteta neće prestati, a vaša želja da ubrzate sve će samo iznervirati mnoge.

Vaga
Moraćete da napravite „veliko spremanje “ u odnosim specijalno pod krovom koji delite. Biće nesporazuma, svađa i suza, ali je bitno da razrešite sve što vas muči već duži period.

Škorpija
Trenutni nesporazumi u koje nenamerno upadate su nešto što vas tera da se još više zatvrate. Pokušajte da se ipak suočite sa pojedinim izazovima.

Strelac
Gubite elan i interesovanje za posao i to će vas malo opustiti, koliko god ovo nemoguće zvuči. Potrebna vam je distanca i da se odmaknete od posla.

Jarac
Osećate ogroman pritisak na poslu pa jedva čekate da se odmorite. Brine vas budućnost nad kojom nemate kontrolu.

Vodolija
Partner ili neko blizak vam daje mudre savete pa ne bi bilo loše da ga poslušate.  Još uvek posao donosite kući, a ujedno i nervozu.

Ribe
Popuštaju vam kočnice samodiscipline pa nekontrolisano govorite svakome šta mislite o svemu. Imate priliku da popravite neke stvari iz prošlosti, koja vas muči non stop.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori