Moguća je strastvena ali nestabilna veza, u kojoj lako možete završiti povređeni.

OVAN
LJUBAV: Promene koje su se desile pokazaće se kao vrlo pozitivne. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi sa trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

BIK
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Mnogo toga novog će se desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko koga ćete upoznati u virtuelnom svetu. POSAO: Manji uspeh ili profit od nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete biti nezadovoljni zbog napetosti koja traje u odnosu već neko vreme. POSAO: Očekujte manju novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV

DEVICA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima i ljupkost u razgovoru privući će pažnju. POSAO: Problemi i blokada u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Moguća je strastvena ali nestabilna veza, u kojoj lako možete završiti povređeni. POSAO: Dobar dan za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Lako možete naći prilike za romansu, ali teško možete održati trajnost odnosa. POSAO: Raskid ugovora ili poslovnog partnerstva. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. POSAO: Uspeh u sferi komunikacije, transporta, u svemu što podrazumeva kretanje i protok novca i robe. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog preko posla ili se zaljubiti u nadređenog. POSAO: Brige zbog neizvesne poslovne situacije. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Dan će biti blago povoljan za ljubav, ali nemojte imati prevelika očekivanja. POSAO: Osećaćete se nadahnuto i kreativno. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Vaš društveni život će procvetati, a možete se i zaljubiti u nekoga. POSAO: Neki planovi će vam propasti pa ćete napraviti druge. ZDRAVLJE: Solidno.

astrosavetnik.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori