Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN


POSAO: Možete da očekujete prijateljsku atmosferu među kolegama i generalno veoma povoljan dan na poslu. Sve obaveze brzo završavate i odlazite ranije kući.
LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je stabilan, ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, moguće je zbližavanje sa Vodolijom. Vas dvoje imate dosta toga zajedničkog.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Puni ste energije i dobrog raspoloženja! Pred vama je izuzetno povoljan dan!

BIK


POSAO: Povoljan je trenutak za napredovanje. Moguće je i da ste već nekome šef i da generalno imate dobru situaciju na ovom polju. Ponosni ste na sve što ste do sada uspeli da postignete.
LJUBAV: Slobodnih ste shvatanja i zainteresovani ste za emotivne promene. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u javnosti. Osoba koja će vam prići je posebna.
ZDRAVLJE: Pripazite na zube, bilo bi dobro da u narednom periodu posetite stomatologa.

BLIZANCI


POSAO: Faktor sreće vas prati tokom celog dana kao da imate neki vid zaštite. Očekuju vas pozitivne okolnosti. Možete da očekujete da će neki vaš zahtev ili molba biti odobreni.
LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja verovatno nije istog porekla kao i vi. Možete da se nadate lepim trenucima sa njom iako do sada niste bili u vezi koja se odvija na daljinu.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost! Jako je važno da budete u dobroj formi.

RAK


POSAO: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi preko novca bračnog ili poslovnog partnera. Profitirate od drugih ljudi ili od nečije pomoći. Nemate ništa protiv toga.
LJUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koja vas magnetski privlači i koja u vama budi veoma jake strasti. Nemate mnogo strpljenja i voleli biste da se što pre zbližite sa njom.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za dijetu ili detoksikaciju, čišćenje vašeg organizma.

LAV


POSAO: Povoljan je dan ako se bavite poslom u kom radite sa javnošću ili se susrećete sa velikim brojem ljudi. Možete da očekujete veoma dobru radnu atmosferu.
LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena i zajedno možete imati veoma lepe trenutke. Očekuje vas neko lepo iznenađenje sa njene strane. Imate utisak da nikada niste bili srećniji!
ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Zdravlje je odlično, nemojte da brinete i prepustite se uživanju!

DEVICA


POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim poslovnim obavezama koje su vas dočekale, nećete imati bilo kakve probleme. Vaša organizacija je odlična i sami ste svesni toga.
LJUBAV: Tražite nešto novo. Potrebne su vam emotivne promene i spremni ste da konačno napravite neki konkretan pomak na ovom planu. Priznaćete svoje emocije osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da ojačate svoj imunitet kako bi se zaštitili.

VAGA


POSAO: Možete da se nadate slobodnom danu. Očekuje vas dosta slobodnog vremena, posao vam sada nije prioritet. Nedelja je dan za odmor, dan koji biste rado proveli sa porodicom.
LJUBAV: Moguć je početak nove ljubavne veze u kojoj ćete biti veoma zadovoljni! Osećate izuzetno jaku povezanost sa tom osobom. Imate utisak da je ona samo čekala na vas!
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu! U dobroj ste formi i imate puno energije.

ŠKORPIJA


POSAO: Ukoliko svoj posao obavljate od kuće, imaćete dosta obaveza. Povoljna je faza i za početak privatnog posla. Moguće je i da će vam pomoći neko od članova porodice.
LJUBAV: Moguće je da vam prija osećaj slobode i da uživate u tome. Neobavezni flert vam prija, kao i brojni susreti ali još uvek niste spremni za vezu i obaveze prema nekome.
ZDRAVLJE: Prijaće vam nešto laganija ishrana. Izbegavajte pohovanu i masnu hranu.

STRELAC


POSAO: Povoljan je dan za saradnju sa osobom iz drugog grada. Poslovna komunikacija vam je jača strana. Moguće je da ćete isplanirati poslovni put u narednim danima.
LJUBAV: Možete da se nadate novim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Osvojićete ako budete priodni i opušteni. Nemate razloga da sumnjate u sebe!
ZDRAVLJE: Bolovi u grlu konačno prolaze i vi se osećate daleko bolje. Nastavite sa vitaminima i toplim čajevima.

JARAC


POSAO: Finansijska situacija je sve bolje, a vi ste u skladu sa tim sasvim zadovoljni. Povoljan je dan za posao. Kada sve rezimirate, vidite da ste ustvari postigli veliki napredak.
LJUBAV: Smatrate da vaš partner ima neke neobične navike i niste sigurni da li ćete uspeti to da prihvatite. Pričajte sa njim o tome. Iznenadićete se šta sve razgovor i kompromis mogu postići.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži koja je sklona iritaacijama, izbegavajte neproverene proizvode.

VODOLIJA


POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti neophodnu pomoć u vezi posla. Nekada jednostavno ne možete sve da obavite sami i to je sasvim uredu. Pored sebe imate osobu od poverenja.
LJUBAV: Veoma ste emotivni i čeznete za tim da dobijete partnerovu nežnost i da budete bliski. Pokušajte da mu se približite i da mu pokažete svoje želje. Očekuju vas lepi trenuci.
ZDRAVLJE: Potrebno je da malo više vremena izdvojite kako biste se odmorili.

RIBE


POSAO: Imate mnogo ideja ali ne možete da se posvetite svemu u isto vreme. Potrudite se da napravite dobru organizaciju i da rešavate stvari korak po korak.
LJUBAV: Veoma ste optimistični i verujete da ćete sa voljenom osobom moći da prevaziđete sve teške trenutke. Potrebno vam je dosta pažnje i nežnosti. Stavićete joj to do znanja.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetljivim očima ili iritacijama u tom predelu, pa povedite računa.

astrousluge.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori