Neki zahtevi ili postupci od strane voljene osobe vas pomalo pritiskaju. Ne reagujte impulsivno, sve će se srediti dosta brzo.

OVAN

Što se više angažujete oko poslovnih obaveza, imate utisak da vam stalno nove dolaze na dnevni red. No, nema potrebe da brinete – dan je odličan da završite sve ono što ste planirali...kao i ono što niste. Emotivni partner vam sprema jedno lepo iznenađenje – uživajte!

BIK

Povremeno će se neke komunikacije u poslovnom segmentu zahuktavati i biti na ivici rasprave, ali ćete svojom smirenošću umnogome doprineti da sve funkcioniše kako treba. Neki zahtevi ili postupci od strane voljene osobe vas pomalo pritiskaju. Ne reagujte impulsivno, sve će se srediti dosta brzo.

BLIZANCI

Potrebna vam je potvrda dogovora i povremeno ćete biti dosta nestrpljivi, očekujući da ona i stigne. Ako možete, sve svoje obaveze završite u prepodnevnim satima, jer ćete kasnije biti okupirani u potpunosti razmišljanjima o nekim drugim temama. Moguće čak i o jednoj osobi i susretu sa njom.

RAK

Iako ćete sve završiti na vreme i kako treba, ipak će vam neke obaveze dosta teško pasti. Malo ste umorni, nenaspavani, osećate se prilično iscrpljeno i najradije biste se pošteno odmorili. Pošto niste u takvoj prilici – navalite na posao! Prijaće vam zato društvo voljene osobe u popodnevnim satima.

LAV

Trudite se da sačuvate hladnokrvnost u nekim kontaktima, ali ne možete da poreknete da biste najradije iskočili iz kože od nervoze. Moguće je da koren vašeg nezadovoljstva trenutno leži u nekim lošijim ili nerazjašnjenim odnosima sa voljenom osobom. Ovo se može srediti danas, lakše nego što mislite.

DEVICA

Prihvatili ste da odradite neke obaveze, ali povremeno se osećate dosta iscrpljeno, i ovo vam može pasti teže nego što ste to mislili. Pitanje je da li ćete uspeti da završite u roku koji ste sami sebi zadali. Verovatno ćete morati da deo posla ostavite i za dane koji su pred vama.

VAGA

Prijaće vam da napravite neke promene u ustaljenom dnevnom rasporedu. Dosta toga vam danas ide od ruke, pa iskoristite dan koji je pred vama da zatvorite neke zaostale obaveze, ili da pokrenete komunikaciju sa saradnicima koji su vam važni. Dosta flertovanja, dobro raspoloženje i zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Brinete se da li ćete uspeti da namaknete potrebnu sumu, kojom hoćete da zatvorite jedno dugovanje ili zaostalu obavezu. Mislim da nema potrebe za nervozom, ako danas ne dođete do novca, sutra sigurno hoćete. Odlični kontakti sa emotivnim partnerom, radujete se susretu sa njim.

STRELAC

Nekim se paricama danas niste nadali, pa ćete biti baš obradovani kada ih dobijete. Taman dovoljno da zatvorite jednu obavezu ili da pokupujete neke sitnice i malo častite sebe. Danas Strelčevi mogu pokrenuti dosta zanimljivu komunikaciju sa jednom osobom preko posla.

JARAC

Vi ste danas u više nego dobrom raspoloženju. Sigurni ste u sebe, stabilni, a imate i odlične ideje koje se spremate da realizujete koliko odmah. Budite svesni svojih vrednosti i toga što možete uraditi, pa se pokrenite što pre. Moguć dogovor sa nekim koga simpatišete ili sa kim se družite.

VODOLIJA

Jedan razgovor vam danas donosi dozu sigurnosti koja vam je bila neophodna. Dobili ste obaveštenje ili o novcu ili o pomacima u poslu. Šta god da je od ova dva – odlično je! Svoju radost ćete podeliti sa osobom koja vam je neizmerno važna. Moguć ljubavni susret u drugom delu dana.

RIBE

Samo ako budete uspevali da kontrolišete svoje raspoloženje, koje će biti promenljivo, možete uspeti da uradite neke značajne stvari u poslovnom segmentu. Vesti koje ćete dobiti su više nego dobre. Emotivno je ovo odličan dan, ispunjen mogućnostima za pružanje i primanje ljubavi i pažnje.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori