Ovaj pun Mjesec daje nam puno zabave, transformaciju i preokrete. Aspekt punog Mjeseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije, ljubomoru i svađe pa bi se trebalo suzdržati od izljeva emocija. Pojedine osobe mogu se strasno zaljubiti, a veliki poslovni uspjeh može čekati Bikove, Jarce i Djevice!

Pun Mjesec će biti na 22. stupnju Vodenjaka, a s druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stupnju, što je čini nevidljivom, gdje se ona oslobađa od prošlosti i gdje

je preporod uzdiže u visine. Događaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra.

Mnoge osobe baš za vrijeme punog Mjeseca mogu uživati u zabavama, dok se pojedine osobe mogu osamiti kako bi uživale sa sobom, jer je vladar punog Mjeseca Saturn.

Svakako, ovo je “humani” Mjesec pa treba učiniti nešto za nekoga da bi se bolje i sretnije osjećali.

Neku vrstu drame mogu doživjeti Rakovi, Škorpioni i Ribe koji su sami zamutili vodu pa sad trebaju isplivati. Više sreće, otvorenosti i radovanja se događa Vodenjacima,

Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu s novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi.

Veliki poslovni uspjeh može čekati Bikove, Jarce i Djevice. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu vas vinuti u visine. Možete krenuti u nove poslovne

uspjehe. Ovan, Lav i Strijelac kreću s nekim novim tehnikama u životu. Mnoge osobe baš sada mogu pronaći najboljeg saveznika u svijetu i vinuti se u visine.

Generalno gledano, ovaj pun Mjesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta. Aspekt punog Mjeseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih

osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi se trebalo suzdržati od izljeva emocija dok se pojedine osobe mogu

strasno zaljubiti.

Ovan

Vi se možete osjećati sretno, zadovoljno i ispunjeno, ne samo na pun Mjesec već veći dio mjeseca. Lijep položaj Venere i Marsa vam može donijeti dosta ljubavi, posla i

nevjerojatne zarade.

Ako se bavite nekim kreativnim poslom, sigurno vam slijedi javno priznanje. Obratite pažnju da ne uvrijedite osobu s kojom surađujete poslovno.

Bik

Vama se događaju malo teže energije i napetost dok su Sunce i Mars u Lavu. Mnoge osobe mogu očekivati poteškoće koje su vezane za posao i kuću, u smislu da im se ne radi ili nemaju posao.

Sada bi bilo pravo vrijeme da otvorite svoju dušu i posjetite psihologa koji vam može pomoći. Meditirajte, opustite se i pazite što jedete, jer je trbuh osjetljiv.

Blizanci

Vi možete imati lijepe dogovore, druženja i putovanja više nego obično. Mnogi Blizanci bi sada mogli imati sreću s priljevom novčanih sredstava.

Vaš Merkur je u Lavu već od 11. kolovoza/avgusta i Jupiter je direktan pa bi za vrijeme punog Mjeseca mogli harmonizirati vaše veze i sve što nije bilo dobro moglo bi se

popraviti i savladati. Osjetljiva su koljena pa ih čuvajte.

Rak

Vama se događaju stvari o kojima godinama maštate i polje financija je na samom vrhuncu pa to iskoristite. Sada je pravi trenutak da napravite sve promjene, jer poslije će biti kasno.

Pojedini Rakovi bi trebali biti dosta oprezni u prometu i za volanom. Uglavnom, kod vas su aktivne povoljne financijske promjene. Mogući su problemi s dišnim putevima.

Lav

Ovo je vaš mjesec pa možete biti u sretnim životnim aspektima, jer je samo nebo granica. Intenzivna osobna uživanja su jako naglašena pa uživajte u svom najboljem godišnjem periodu.

Ovaj pun Mjesec može vama donijeti nestrpljenje da pokrenete nešto novo u životu. Energija je ogromna i sada možete sve.

Djevica

Kod vas se događaju promjene, kako osobno, tako i s partnerima na poslu i u ljubavi. Mnoge Djevice će baš sada biti najmoćnije u osvajanju partnera, koga god poželite, vi ga možete imati.

Naglašena je velika karizma, moć, neovisnost i novi životni putevi, a vi odaberite što želite. Višak energije iskoristite kreativno.

Vaga

Svakako treba iskoristiti šanse koje vam pružaju planete. Mnoge Vage za vrijeme punog Mjeseca imaju lijepe šanse za nove planove, djecu, ljubav, zabavu i lijepa druženja.

Neki novi isplativi poslovi su na pomolu ili prijedlozi za bolji plan.

Pojedine Vage, koje još uvijek imaju stresan posao, sada se trebaju čuvati. Krajem mjeseca se sve rasvjetljava na poslu.

Škorpion

Kod vas je dosta teška energija u ovom mjesecu pa bi se mogli probuditi stari strahovi koje jednostavno treba ignorirati. Mnogi Škorpioni se mogu zaljubiti na prvi pogled preko posla.

Sada trebate biti u pokretu jer ste kao magnet za ljude koji vam mogu pomoći i koji su na položaju. Osluškujte svoje tijelo i ne iscrpljujte se previše, odmorite se.

Strijelac

Odličan period je pred vama i možete doživjeti neku vrstu počasti. Sunce, Venera i Mars su vam naklonjeni, a vaš vladar je krenuo direktno pa ne postoji blokada na vašem životnom putu.

Pojedini Strijelci sada mogu putovati i uživati u društvu i prisustvovati raznim zabavama. Stopala su lošija točka pa bi vam dobro došla masaža.

Jarac

Kod vas se mnoge stvari za vrijeme punog Mjeseca svode na planove i financije, kako vaše, tako i od partnera. Ako imate nesporazuma u vezi, sada je pravo vrijeme da ih razriješite.

Retrogradno kretanje Urana bi vam moglo donijeti manje zastoje, kašnjenja, ali i uvide kada su financije u pitanju. Odmarajte se i pazite kako se hranite.

Vodenjak

Pun Mjesec će utjecati na vaš mentalni sklop, fizičko tijelo i odnose s partnerom. Sada trebate biti strpljivi i ne donositi ishitrene odluke. Pojedini Vodenjaci mogu imati odlične

emotivne i ljubavne ponude pa o vama ovisi što dalje.

Ako ste u zategnutim odnosima s partnerom, sada je prava prilika da harmonizirate odnos. Potrebna vam je detoksikacija organizma. Pazite što jedete.

Ribe

Sada je pravi trenutak da razriješite sve što vas potajno muči, jer će kasnije biti teže. Ako niste sigurni što trebate napraviti, posavjetujte se s nekim u koga imate povjerenja.

Što se ljubavi tiče, aktivni ste na tom polju, ali ima i onih kompliciranih koji su zamutili vodu. Zdravo se hranite i ne trošite energiju na gluposti koje nemaju svrhu.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori