Neki mogu, specijalno partner, ovo protumačiti kao hladnoću i nezaintereseovanost, a vi samo želite da se „saberete“.

Ovan

Pripazite kome se danas poveravate.

Neke ideje i misli neka ostanu samo u vašoj glavi jer postoji mogućnost da neko to zloupotrebi.

Bik

Danas će neko zatražiti finansijsku pomoć, a vaše mogućnosti nisu baš tako sjajne kada je pitanju pozajmica. Očekuje vas prijatan dan kada su u pitanju druženje i ljubav.

Blizanci

Niste raspoloženi da se družite i izlazite pa ćete se odlučiti da dan provedete u nekom miru, eventulano u kući sakriveni od svih. Pripazite se zabluda povodom nekog bitnog posla.

Rak

Tokom dana ste tajnoviti i čuvate svoje misli za sebe. Neki mogu, specijalno partner, ovo protumačiti kao hladnoću i nezaintereseovanost, a vi samo želite da se „saberete“.

Lav

Neko vam danas obećava kule i gradove, ali bi trebalo da znate da od toga nema ništa. Pripazite na koga se oslanjate.

Devica

Svi će vam danas reći kako lepo izgledate, ali neće znati da ste zauzeti maštarijama o simpatiji ili partneru koje vam stavljaju osmeh na lice. Pokušavate obaveze da dovedete u red.

Vaga

Povučeniji ste nego inače, a društvo vam prave planovi i maštarije o nekom potencijalnom putovanju. Situacija u kući se smiruje.

Škorpija

Danas vam je seksualna mašta poprilično izražena. Iskoristite miran period u vezi za istraživanje.

Strelac

Partner ili simaptija nije sigurna kako da vam kaže kako se oseća. Stvara se jaz koji preti odnosu, a vi biste morali da preuzmete ulogu stabilnijeg i mudrijeg.

Jarac

Neko od saradnika na poslu ne govori istinu i time vam odmaže. Partner je konfuzan i ne zna tačno šta želi, a ni komunikacija mu ne ide od ruke.

Sve bitne razgovore odložite.

Vodolija

Danas dopuštate sebi da budete malo romantičniji i time iznenađujete partnera. Obojite smehom vaše maštarije jer ćete tako opsutiti sebe, a partnera približiti sebi još više.

Ribe

Neko u porodici ima dvostruke aršine i time stvara tenziju kako u vama, tako u samosm odnosu. Obratite pažnju na partnera, dobar je period za stvaranje lepih trenutaka.

mediapress.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori