Sve će Vam ići od ruke i bićete zadovoljni! Očekuje se stabilizacija na poslu, a ni što se ljubavi tiče nećete imati ozbiljnih razloga za brigu.

POSAO

Sada ćete morati da se saberete i da odredite prioritete na poslu, ali to neće biti tako loše. Budite pozitivni. Imaćete sukob sa autoritetom. Ne preterujte sa radom. Premor je izvestan tokom cele godine.

Od druge polovine avgusta i tokom celog septembra su mogući novčani problemi, pa pripazite na neke troškove.

Lošiji periodi mogu biti i tokom od poslednje nedelje oktobra do 20. novembra. Tada nije dobar period za bilo kakvu promenu, potpisivanje nekih novih dogovara.

Od decembra očekujte napredak, ali dajte sve od sebe sledeće godine tokom februara i marta.

LJUBAV

Skloni ste zaljubljivanju. Možete biti skloni i flertu, ali ćete ipak moći da ostvarite neku ozbiljnu vezu sa osobom koja možda nije iz Vašeg mesta.

Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu preko posla, ali možete se vratiti na neku staru priču do 20. septembra. Posle tog perioda ćete i dalje želeti neku novu priču.

Ako ste u vezi, od septembra će sve biti mnogo bolje i odnos sa partnerom će biti stabilniji.

Od decembra meseca fokus ne mora da bude uvek na ljubavi, u nekim trenucima, posao može da bude važniji, i takva situacija će potrajati do avgusta sledeće godine.

ZDRAVLJE

Ove godine treba da se potrudite da se posvetite sebi, svom telu, brinite više o svom zdravlju. Mogući su problemi sa leđima i vratom tokom cele godine.

Vrline: Duhovitost, ambicioznost, svestranost

Mane: Sebičnost, osetljivost, nepoverljivost

Boja: Žuta

Moto: Ja hoću

Najbolje se slaže sa: Strelcem i Ovnom

Najgore se slaže sa: Bikom, Škorpijom i Vodolijom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Direktor, vodič, zlatar, bankar, TV voditelj, profesor

Ovaj znak je najvise izložen javnim raspravama, pričama i tračevima, bilo da ih je sam izazvao ili sticajem okolnosti. Pripadnicima ovog znaka je ponekad kruna bas teška, ali je sa ponosom nose. Lav obožava da bude u centru pažnje. Ne voli kad mu se naređuje, ali ni kada ga pitate za novčano stanje. I ne dirajte Lava dok spava, to sigurno već znate.

Na poslu je Lav vredan, ali samo ako je dobra plata ili je na poziciji koja pruža napredak.  Lav ne podnosi stagniranje. Ponekad se ne zna ko je kome šef jer Lav često uradi i tuđi posao, samo ako proceni da će brže i bolje. Ukoliko jeste na poziciji šefa, to je najbolje i za njega i za ostale zaposlene. Lav ume i želi da sasluša podređene, ceni trud, ali i pozitivan stav i optimizam kolega. Od zaposlenih uvek očekuje više jer je i sam ambiciozan. 

Lav u vezi voli da bude dominantan, da vodi igru. Drži do sebe, ali ponekad može biti previše zahtevan. Lav nije lak "zalogaj" za bilo koga. Ukoliko se oseti zapostavljeno, ako ne dobija dovoljno pažnje, on će otići. Voli luksuz i sjaj, zato mu se udvarajte na lepim mestima, interesantnim, ali i u prirodi. Prigušeno svetlo, dobro vino, malo laskanja i kralj životinja će Vam jesti iz ruke. Ali, ne žurite. Lavovi znaju šta hoće, zato ih ne vredi nagovarati. Porno filmove gledaju, ali retko sa partnerom. Nisu promiskuitetni, ali ne ostaju u vezi ili braku bez emocija.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori