Šta vam zvezde savetuju danas...

OVAN

Posao: Situacija u kojoj se nalazite ima i dobre osobine pa se savetuje da se malo stišate u celoj priči i ne mislite loše. Imate pravo i da grešite ali i da se oslonite na neke ljude u timu.

Ljubav: Nemate poverenja u osobu pored sebe pa se savetuje da spustite loptu i napravite presek. 

Zdravlje: Preporučuje se rekreacija.

BIK

Posao: Manji novčani dobitak dolazi u pravo vreme pa se možete nadati i većem euforičnom stanju kroz koje možete sa uživanjem da prolazite. Nije na odmet da ponekad unesete novine u svoj rad.

Ljubav: Možda imate jednog ali vrednog udvarača pa ćete se verovatno opredeliti za njega bez pogovora. 

Zdravlje: Više meditirajte.

BLIZANCI

Posao: Neko vam je neprikosnovena podrška i ne želi da vas napušta jer ste mu dragi. Nemojte se ustručavati da se više družite sa osobom koja vam se nesebično daje. Doćiće vreme da se i vi pokažete u sličnoj ulozi.

Ljubav: Imate odlične aspekte da upoznate nekoga ko vam nije bilo ko. Jedna Vaga je odličan izbor.

Zdravlje: Imate šansu da se izvučete na ovom polju bez većih posledica uštrb nekim aspektima.

RAK

Posao: Neko je jači partner u celoj priči ovaj put zauzimate drugu poziciju. Bez brige za sada vi tako i želite. Ne savetuje se da shvatite igru kao rivalski revanš. Pravila su vam jasna pa možete da počnete da igrate.

Ljubav: Niste u prilici da birate mnogo na ovom segmentu pa se savetuje da se dovoljno ne angažujte jer ste pretstavljeni kao neko ko je izuzetno pasivan. Takva uloga vam ovaj put i pristaje.

Zdravlje: Prošetajte u prijtnom društvu kako bi napunili baterije.

LAV

Posao:  Jedno mesto koje je rezervisano samo za vas ovaj put vam otvara vrata za bitne stvari u vašem životu. Nećete se libiti da uzmete ono šta vam pripada jer nešto ste veoma zaslužili pa se i znate lepo postaviti već na mestu koje vam pripada.

Ljubav: Neko uporno pokušava da vas šarmira a vi se čvrsto držite svog ega koji vas ovom prilikom izuzetno urušava. Spustite malo loptu.

Zdravlje: Nemate većih problema.

DEVICA

Posao: Neko vas uprno prati u radu i nema nameru da se odrekne svoga dela na duže vreme. Ne morate da se otimate oko posla jer će biti za svakoga po nešto i tu nema spora. 

Ljubav: Ne dajete se u celini. Neki deo će ostati vaša intimna tajna i vi ste neko ko je dosledan u tome. Osoba pored vas mora da se pomiri sa činjenicom da su neke tajne zauvek u vama i da nemate nameru da ih delite.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

VAGA

Posao: Otvaraju vam se vrata na široko pa se ne savetuje da prođete kroz njih bez većeg razmišljanja o odluci koju donosite jer će ovo zapečatiti na duže vreme neku poslovnu saradnju koju ste dobili bez većeg angažovanja.

Ljubav: Imate izuzetne šarmerske poteze i možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Nije ovo običan flert svakako.

Zdravlje: Pazite se stresa.

ŠKORPIJA

Posao: Ni malo prijatna situacija pa ćete i sami uvideti da bi trebalo da odete sa mesta koje vas guši. Na vidiku je i nova poslovna šansapa možete slobodno da se uputite u pravcu koji vam zasigurno donosi satisfakciju.

Ljubav: Dovoljno izazova danas pa i na ovom polju. Pazite šta pričate pred nekim ljudima da ne povredite jednu osobu koja vam mnogo znači.

Zdravlje: Ne dopustite nekome da vas iznervira, više se opuštajte.

STRELAC

Posao: Neko možda lošije radi zadatke za koje ste zaduženi pa će da se meša malo u vaš. Dopustite toj osobi da sarađuje sa vama i pomozite joj jer ste joj izuzetno važni. Ta saradnja može da vam se vrati kao bumerang ali u pozitivnom smislu.

Ljubav: Osećate da bi moglo nešto da se desi izuzetno značajno na ovom segmentu pa se tako i ponašate.

Zdravlje: Možete imati neki ozbiljniji problem pa se sugeriše da se posebno pazite virusnih infekcija.

JARAC

Posao: Šefovsaka pozicija vam izuzetno dobro stoji i niko nema velike zamerke na ono što vi radite. Izuzetno ste pošteni u celoj priči i usaradnji se oseća veliki sklad.

Ljubav: Jedan Bik bi bio odličan izbor ali se manje bavite ovom temom. Emocije su vam u drugom planu.

Zdravlje: Kostobolja.

VODOLIJA

Posao: Imate dosta izazovne aspekte na ovom segmentu da se slobodno možete zapitati gde cela situacija vodi celu priču. u jednom pravcu zasigurno a to je ovaj put pobeda i ostvarenje svojih najvećih želja. 

Ljubav: Isuviše ste srećni da bi se bavili partnerom koji je, moglo bi se reći, malo teže naravi. 

Zdravlje: Nemate veći problem osim ako niste hronični bolesnik.

RIBE

Posao: Niste svesni koliko znate i kako dobro radite aktivnosti na poslu. Vama je bitno da se osećate dobro u svojoj koži a manje koliko to vredi. Naravno vaši pretpostavljeni će to umeti da cene.

Ljubav: Imate veliku ljubav prema jednoj osobi koja je ovaj put tajna. Nemate nameru da se javno izražavate u vezi cele priče.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

astrousluge

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori