Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

OVAN

Odličan početak dana, jer ćete odmah čuti prave informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lepe vesti definitivno stižu do vas i ceo će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa bivšim partnerom, onda sada koristite priliku.

BIK

U potpunosti ste danas posvećeni poslu i svojim obavezama. Na žalost, drugi će odugovlačiti sa svojim delom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte u svojim emotivnim relacijama previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

BLIZANCI

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat i da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u svojim emotivnim relacijama danas budite više posvećeni komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Svesni ste da imate velike obaveze, ali danas nekako fantastično izlazite na kraj sa svim iz poslovnog segmenta. Iskoristite ovo vreme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom. Moguća i nova poznanstva.

LAV

Jedan od onih dana kada se sve nekako rešava samo od sebe, kada sve ide podmazano i kao po loju. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu su pred vama. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

DEVICA

Najviše ćete se danas fokusirati na neke privatne obaveze koje ste već neko vreme odlagali. Poslovnom segmentu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je to neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se lepo porazgovara i da padnu dogovori.

VAGA

Čini vam se da vam je ovaj dan pao kao poklon sa neba. Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno „bacili oko“ i sada je momenat da ovu celu priču i pokrenete.

ŠKORPIJA

Danas se sve nekako namešta u vašu korist. Šef, sa kojim ste do pre neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i neke pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmereni na sebe i svoje potrebe.

STRELAC

Danas ćete možda morati neke stvari da odradite opet, ali vam to neće pasti teško. Više vam danas leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima lako dolazite do dogovora i ne morate da se ubeđujete. Emotivni partner ima neke fenomenalne ideje i možda bi trebalo i da ga saslušate.

JARAC

Jedan dan koji će krenuti lepo, ali se isto tako lepo i nastaviti. Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Voljena osoba ceo dan cvrkuće i šalje vam nežne poruke...ima li šta lepše od toga?

VODOLIJA

Iz vedra neba će, potpuno neočekivano krenuti neke fine poslovne situacije, a moguće je da će Vodolije danas dobiti i pohvalu ili podršku od strane autoriteta. Sa voljenom osobom danas izađite negde van kuće, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

RIBE

Najveći deo poslovnih obaveza uspešete da završite u prepodnevnim satima, koji su danas najproduktivniji deo vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam doneti jako podsećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori