Dok će čitanje i izležavanje biti zanimljivo Rakovima i Vagama, Device i Jarci ni na plaži se ne opuštaju. Lav zabavlja ekipu u kafiću, a Strelac ne izlazi iz mora...

Ovnu je plaža pozornica

Ovan obožava plažu i more, ali to ga neće sprečiti da stalno prigovara zbog previše ili premalo ljudi, lošeg ulaza u more, preglasne dece ili mirisa tuđeg ručka. Ovan nema živaca da samo leži, u stanju je da prepliva plivački maraton, a na plaži privlači upečatljivim kupaćim kostimom. Šepuri se, živčan je ako nešto ne ide po njegovom planu, ali sve u svemu odlično se zabavlja.

Bik na plažu nosi sve što mu treba

Praktični Bikovi znaju kako iz morskog doživljaja izvući najviše moguće. Od ogromnih dušeka, udobnih ležaljki i suncobrana, do hladnjaka s pićem, oni na plažu dolaze pripremljeni. Dan će provesti u smirenom ritmu - red kupanja, red sunčanja na leđima, jelo, red kupanja, piće, red sunčanja na trbuhu...Problem se javlja ako je gladan, potrebam mu je WC ili mu je previše vruće.

Blizanci su glavni zabavljači

Odlazak na plažu, pa to je za Blizance bolje nego noćni provod. Jedva čekaju priliku da upoznaju što više ljudi, u plićaku komentarišu ima li ježeva, u kafiću istražuju lokalnu ponudu, a u prikrajku psmatraju "komade". Ne mogu ležati duže od pet minuta, stalno hodaju, kupuju sladolede i novine, vade mobilni i unapred razmišljaju kako će stići da urede na letovanju sve što su planirali.

Rak uživa u knjigama i posmatranju drugih

Pripadnici ovog znaka mogu se odlično provoditi na plaži, ali to prvenstveno zavisi od toga dali se osećaju raspoloženo ili ne. Najveća im je zabava čitanje omiljenih knjiga i posmatranje drugih ljudi, a neće se libiti ni otvoreno da prisluškuju tuđe razgovore. Na glavu će nabiti veliki šešir i naočare, pa će misliti da su nevidljivi. Treba da paze jer su upravo oni ti koji najčešće izgore, stanu na ježa ili se nagutaju vode dok rone.

Lava u kafiću ne možete izbeći

Bilo da zauzme poziciju na plaži ili u kafiću, Lava naprosto ne možete izbeći. Najaktivniji od svih drugih pripadnika Zodijaka na plaži, on dokazuje kako obožava sunce i more pa je leto vreme u kom on zablista. Susretljivi prema svima, Lavovi osvajaju dobrom energijom, šalama i zavodničkim "upadima". Lavice bi se lako mogle skinuti u toples, a ako dođe do predloga da se ide na nudističku plažu, Lav je prvi za.

Devici je glavna preokupacija krema za sunčanje

Pripadnici ovog znaka ni na plažu ne dolaze nepripremljeni, kremu za sunčanje ne ispuštaju iz ruku i brinu jesu li se sami i svi oko njih namazali. Ispod oka posmatraju kome su se sve svideli, stalno nameštaju svoju torbu za plažu i dok leže planiraju nove životne odluke. U stanju su da sate provdu u moru, ali samo ako su na dušeku, a često će u uši ubaciti slušalice kako bi mogli da uživaju u muzici.

Vage su i na plaži sređene

Pogađate li ko ima najljepši kupaći kostim, najmodernije nočare za sunce i ogromnu torbu, lako ćete uočiti da su to pripadnici ovog znaka. Na plažu nose ogromnu torbu iz koje vade sve - od sendviča i grickalica do karata i vodenih rekvizita. Ipak, time se gotovo i neće služiti već će ih zaokupiti društvo u kojem su. Najgore što im se može dogoditi je da budu sami na plaži, tada umiru od dosade.

Škorpija sebi lako nađe zabavu

Pripadnicima ovog znaka na plaži je baš sve zabavno, koliko god godina imali oni će uživati u istraživanju dna s maskama, entuzijastično će skupljati školjke ili loviti rakove, a lako je moguće i da se upuste u ribolov. Ako su na moru s boljom polovinom, navaljiaće za seksi igre u moru, a ako su sami tada će svakako tražiti pogodnu žrtvu za zavođenje kojoj će odmah ponuditi da je namažu kremom.

Strelac nije na plaži, on je na pedalinama

Sve one propratne aktivnosti na plaži - od vožnje bananom, padobranima, skijanje na vodi ili bilo šta drugo, finansijski bi propali da na moru nema Strelaca. Ne mogu samo besposleno sedeti i sunčati se, oni žele da svaki trenutak maksimalno iskoriste. Ipak, vrlo im je važno da pocrne kako bi svi kod kuće mogli da znaju da su bili na moru. Najradije bi svaki dan išli u drugo mesto, pa će nateravati društvo na moru da se ravnaju po njihovim idejama.

Jarac i za plažu ima plan

Pre nego se pojavi na plaži, praktičan će Jarac odabrati mesto na kom će se najlakše presvući iz mokrog u čisti kupaći, pomno će odabrati plažu koja mu nudi najviše sadržaja, ima najbolji pristup moru, ali i najpovoljnije cene. Uživaće u čitanju knjiga, ali s pola uha će uvek slušati šta se zanimljivo događa oko njega, a istovremeno stalno kalkulisati koliko taj dan sme potrošiti kako ne bi premašio planirani budžet. Pridružuju se Devicama u mazanju s kremom.

Vodolija nakon pića hrče

Vodoliji će atmosferu na plaži odrediti društvo u kom boravi. Ako je u porodičnim ili ljubavnim kombinacijama, tad će biti "pitom" i poput Škorpiona se posvetiti ronjenju, pecanju, gradnji kula od peska ili zaštiti od sunca. Ako je s prijateljima, tad ga pronađite pokraj Lava u kafiću, gde luduje kao da ga je neko "pustio s lanca". Nakon koje čašice previše, zahrkaće na plaži.

Ribe su na plaži kod kuće

Pripadnici ovog znaka obožavaju plažu i more. Neće im biti problem da ustanu rano ujutro kako bi posmatrali izlazak sunca, satima će plivati ili samo hodati u vodi i osećati kao da tako "puni baterije". Nagovaraće celo društvo da iznajme brodić i istražuju udaljene plaže, predlagati roštilj kako bi što manje vremena proveli kod kuće, a večeri provoditi u strastvenim zagrljajima.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori