Šta vam zvezde predviđaju na različitim poljima tokom nedelje.

OVAN
Odlično funkcionišete sa poslovnim saradnicima. U ljubavi delujete preterano dominantno u odnosu na partnera, koji vam je potčinjen na neki način. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete probleme sa nervozom, koncentracijom ali isto tako i neke smetnje na nervnoj bazi. Skloni ste tome da se preterano brinete oko sitnica što negativno utiče na kompletmo stanje vašeg organizma.

BIK
Sa nadređenima imate skoro pa prijateljski odnos, zadovoljni ste poslovnom situacijom. Na polju ljubavi niste preterano angažovani u ovom periodu. Možete imati manje probleme sa bolovima u vratnom predelu kičme, pršljenova. Ukoliko dugo sedite ili radite u neudobnom položaju, bolna stanja postaju učestalija. Posetite fizijatra ili primenite neki program vežbi.

BLIZANCI
Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, sada je pravi trenutak. Ljubavna situacija je veoma opuštena, uživate u svemu što vam život pruža. Zdravstveno stanje je generalno dobro tokom ove faze. Mogući su manje hronične smetnje kada su u pitanju disajni putevi koji su inače vaša najslabija tačka. Takođe, čuvajte svoje ruke i zglobove.

RAK
Zabrinuti ste zbog finansijske situacije koja nije onakva kakvu ste očekivali. Sumnjate u namere voljene osobe, značiće vam prijateljski razgovor. Skloni ste upalnim i bolnim stanjima u ovoj fazi, a najviše u predelu urogenitalnog trakta. Ukoliko se pojavi i povišena temperatura obavezno se javite svom lekaru. Pokušajte da izbegnete bilo koji oblik rizičnog ponašanja.

LAV
Poslovni partner vas stavlja pred neki težak izbor. Na emotivnom planu dobijate ono o čemu ste maštali ali i dalje niste sasvim zadovoljni. Možete imati manjih problema sa glavoboljama ili upaljenim zubima, desnima. Povedite računa o eventualnim povredama u predelu glave. Pored toga, naglašen je i promenljiv krvni pritisak o kom generalno treba da vodite računa.

DEVICA
Imate mnogo posla ispred sebe ali i dovoljno volje i strpljenja. Delujete hladno prema osobi koja pokušava da vas osvoji ali toga niste ni svesni. Mogući su manji problemi sa zdravljem usled pada imuniteta. Povedite računa i o organima za varenje koji su kod vas osetljivi, a pogotovo o želudačnoj kiselini. Preporuka je da ishranu više bazirate na voću i povrću.

VAGA
Čekanje vam se isplatilo, konačno će vas poslužiti faktor sreće u poslu. Za slobodne Vage dolazi nova letnja avantura sa malo mlađom osobom u znaku Vodolije. Zdravlje je sasvim solidno sada, uspeli ste da rešite neke probleme koji su vas u prošlosti opterećivali. Uz zdrav način života, redovnu ishranu i fizičku aktivnost nemate razloga za brigu!

ŠKORPIJA
Možete da očekujete značajnu stabilizaciju na polju privatnog posla. Konačno znate na čemu ste. U bračnim vodama je sve mirno, opušteni ste. Na polju zdravlja dolaze manje smetnje kada je u pitanju probavni trakt, pa povedite računa o tome. Grudni koš takođe može biti osetljiv ako ste u prošlosti već imali problema u tom predelu. Osetljivije su ženske Škorpije u ovom periodu.

STRELAC
Imaćete sreće kada je u pitanju rešavanje papirologije i nekih formalnih i pravnih pitanja. U komunikaciji sa osobom koja vam se dopada se postavljate prijateljski. Možete imati manjih problema sa suvim grlom, kao i sa glasnim žicama. Preporuka je da izbegavate cigarete i alkohol, kao i sve ono što može naškoditi sluzokoži vaše usne duplje.

JARAC
Finansijske transakcije su sve ono čime se bavite u ovom periodu, zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete stabilnu situaciju na ljubavnom planu. Osećate se dobro u svojoj koži ali je potreba za uživanjem prenaglašena. Skloni ste prejedanju i nešto većem unosu slatkiša pa u ovoj fazi veoma lako možete dobiti neki kilogram viška. Nemojte da preterujete.

VODOLIJA
Intuitivno predosećate koji poslovni potez vam se može najviše isplatiti. U ljubavi ste požrtvovani i maksimalno okrenuti voljenoj osobi. Možete imati manjih problema sa očima, odnosno vidom. Proverite svoju dioptriju. Podložni ste i vrtoglavici kao i problemima sa niskim pritiskom pa je važno da i o tome povedete računa. Nemojte da se forsirate previše.

RIBE
U svom maniru završavate započete obaveze. Ljubavna situacija je komplikovana samo zato što niste otvoreno pokazali šta želite i osećate. Možete imati ponovljen problem sa štitnom žlezdom ili hormonima, osetljivi ste veoma u ovoj fazi. Koliko možete treba da se potrudite da izbegnete svakodnevni stres i da se opuštate što više. Prijaće vam boravak pored vode.

24sata.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori