Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji. Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uzdajte se u partnera. Problemi sa zglobovima dodatno vas nerviraju.

 BIK

 Moraćete ozbiljnije da definišete dosadašnju situacije u svom privatnom i poslovnom životu. Odredjene okolnosti nateraće vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ako ste slobodni nemojte žuriti sa takvim odlukama.

 BLIZANCI

 Predstoji vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima. Važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh. Imate utisak da vas partner zanemaruje.

 RAK

 Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovne saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i izbegavajte varijantu kažnjavanja. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važih detalja.

LAV

 U vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja vas dekoncentriše u poslovnoj akciji. Preuzmite ličnu odgovornost. Ne treba preterano da brinete zbog trenutnog neodstatka inspiracije, već više zbog nečijih prikrivenih namera i emotivne ćudljivosti koja navodi na zabludu. Posetite dermatologa.

 DEVICA

 Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate određeni rizik u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opazanja. Novi uspeh treba dodatno da vas motiviše. U ljubavnom susretu, nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija. Posetite stomatologa.

 VAGA

 Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Malaksalost.

 ŠKORPIJA

 Ne dopada vam se nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili pravila koja diktiraju saradnici. Nemojte trošiti dragocenu energiju na situacije koje prolaze nezapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na blisku osobu.

STRELAC

 Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti. Proverite krvnu sliku i pritisak.

 JARAC

 Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup. U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku.

 VODOLIJA

 Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje. Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme i loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.

 RIBE

 Imate dobar predosećaj i zato ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite određeni rizik u dogovoru sa saradnicima. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju skoro nevažne. Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da vas podignu u oblake. Išijalgija.

astrokutak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori