Neobična atmosfera i informacije koje ste primili u vezi sa poslom  vam vraćaju dobro raspoloženje koje je malo otišlo u minus.

Ovan
Ukoliko vam se ukazala prilika za kraći put prihvatite je, ali ne preuzimajte na sebe organizaciju. Osetljivost vam je na visokom nivou, ne shvatajte sve lično.

Bik
Teško se uklapate sa partnerom i to vas muči. Pokušavate da inicirate neke aktivnosti dok drugu stranu zanima nešto što nema veze sa vama.

Blizanci
Biće poprilično napet dan, specijalno kada se bude od vas tražilo da učestvujete u nekim zajedničkim akcijama sa partnerom. Tvrdoglavi ste i ne popuštate, što vas vodi u rasprave.

Rak
Brinete o mišljenju okoline, pa vas to opterećuje poprilično. Napetost raste tokom dana, pa vam je lakše da se izolujete.

Lav
Prepuni ste energije, samo što nemate ideju gde  da je izbacite. Ne odgovaraju vam promene koje su nužne pa istražujete, specijalno u odnosu sa partnerom.

Devica
Danas je dan za nužne promene koje želite da sprovedete. Prihvatite se toga i nemojte da se preispitujete odluke.

Vaga
Partner je raspoložen za razgovore i komunikaciju. Ne povlačite se brzo jer  morate da učestvujete u svemu.

Škorpija
Neobična atmosfera i informacije koje ste primili u vezi sa poslom  vam vraćaju dobro raspoloženje koje je malo otišlo u minus. Pokušajte ishranom da regulišete neke zdravstvene probleme.

Strelac
Na trenutke vam deluje da ste skroz skrenuli sa puta. Pripazite na zdravlje, kako fizičko tako i mentalno.

Jarac
Okrećete se kući i porodici, ali na jedan drugačiji način. Voljni ste da nađete kompromis uz neke nove ideje.

Vodolija
Vaš ljubavni život poprima jednu drugačiju, reklo bi se, prijateljsku notu i to vam se baš sviđa. Ovo je nešto novo za vas i veoma bitno.

Ribe
Imate inovativne ideje, pa želite da podelite to sa prijateljima. Neki će možda reagovati negativno, ali vi ne odustajte.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori