Tvrdoglavost ostavite po strani i saslušajte šta ima da vam kaže.

Ovan
Preosetljivost ovog jutra vas čini malo zatvorenijim nego inače, a ljudi kao da osećaju to pa vas samo zapitkuju. Razbijte nervozu humorom i premostite ovaj težak dan.

Bik
Tajnoviti ste danas po pitanju mnogih stvari, ali najviše krijete emocije. Ukoliko vam je do priče sa nekim neka to bude neko zreliji i iskusan.

Blizanac
Pazite šta i kome pričate danas jer bi to moglo u skorijoj budućnosti da se pretvori u bumerang. Nerealni ste oko budućnosti kako god okrenete, pokušajte da budete racionalniji.

Rak
Sve biste da ubrzate, a dešava se suprotno. Baš to ubrzanje bi moglo da vas košta neke dobre prilike na poslu.

Lav
Dok budete preispitivali svoje ili tuđe stavove pokušajte da spojite emocije i reči, jer ako se oslonite samo na logiku budite spremni da istrpite pridiku.

Devica
Putuje vam se, ali sada nije pravo vreme za to. Provedite dan u razgovorima sa bliskim osobama, specijalno ženskim.

Vaga
U skladu ste sa svojim emocijama i željama danas pa to iskoristite da porazgovarate sa partnerom na temu vešeg odnosa. Tvrdoglavost ostavite po strani i saslušajte šta ima da vam kaže.

Škorpija
Prezauzeti ste poslom i planovima tako da ne stižete da primetite nekoga ko želi vašu pažnju. Okrenite se malo bolje oko sebe, neko baš gleda u vašem pravcu.

Strelac
Kratki ste sa novcem i to vas muči. Danas ne tražite pomoć ni od koga jer ćete naići na izbegavanje i odbijanje.

Jarac
Sve vam se ubrzava pa i ovaj dan. Osećate se stabilno i jako da napravite prve iskorake kada su posao i ljubav u pitanju.

Vodolija
Blistate na poslu i među prijateljima. Pravite planove koji se tiču svega onoga što vam baš pričinjava radost i veliku prijatnost.

Ribe
Pokazujete želju za druženjem pa tako i iskoristite ovaj dan. Potrebna vam je površna zabav i smeh, a to pronađite u najbližoj okolini.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori