I Blizanci su avanturistički raspoloženi. Samo da im to ne dođe glave.

OVAN

Sve u poslovnom segmentu danas funkcioniše stabilno i bez ikakvih problema. Šta više, postoji mogućnost i za neke finansijske prilive ili zaradu kroz lične poslove. Izađite sa prijateljima, danas je dan novih poznanstava i velike energije na polju ljubavi. Dolaze neke značajne promene po vas.

BIK

Može biti nekih neugodnih situacija i u poslovnom okruženju, ali i u odnosu sa partnerom. Baš iz tog razloga biće vam potrebna smirenost i mogućnost da hladne glave rešite neke stvari i „spustite loptu“, a to danas imate. Za sve se može naći rešenje.

BLIZANCI

Promena planova u poslednjem trenutku. Sve što danas funkcioniše, funkcioniše na brzinu, koliko god vi pokušavali da budete mirni ili da se prilagodite okolnostima. Obavezno ugovorite izlazak sa prijateljima, jake mogućnosti novih poznanstava. Pojedinima je u izgledu i avantura.

RAK

Danas će vam se otvoriti neke velike šanse. Razgovor sa nadređenim ili nekim ko vam je izuzetno poslovno važan, promeniće mnogo toga. Ne žurite sa odlukom ako niste u potpunosti sigurni u nju. Osećate privlačnost prema jednoj osobi sa kojom poslovno sarađujete.

LAV

I vama su tokom današnjeg dana naglašene velike promene koje će se manifestovati kroz polje planova i polje pozicije. Moguće je pokretanje nekih značajnih dogovora, ali i vesti novom radnom mestu ili nekim finansijskim beneficijama. Potrebna vam je veća smirenost u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA

Mogućnost finansijskih dobitaka tokom današnjeg dana. Ako ulažete novac u nešto, potrudite se da to budu odmerene sume, ne rasipajte se. Ne zaboravite da se rizik ne isplati baš uvek. Tajni seksualni kontakt ili početak neobaveznog odnosa.

VAGA

Otvaranje velikih šansi kroz polje partnerstava. Promene su naglašene i one će se odraziti na vašu poziciju, status, karijeru. Tokom ovog dana vama lično stoji blaga nervoza i svadljivost, ali ćete uspevati da se obuzdate. Sa partnerom obavezno izađite, potrebno vam je da se opustite.

ŠKORPIJA

I vas će u velikoj meri iznenaditi dešavanja ovog dana. Očekivali ste da se neke stvari promene, ali se niste nadali da će se to desiti toliko brzo i tolikim intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni dešavanjima. Provlače vam se kroz glavu misli o budućnosti sa voljenom osobom, pravite planove.

STRELAC

Ako danas imate poslovnih obaveza, ili ćete ih iskulirati ili na brzinu odraditi. Ono što se vama „smeši“ jeste vezano za emotivni plan, ali i za svaku vrstu provoda, uživanja. Podržana su i nova poznanstva kao i planovi za kraće putovanje. Jednostavno, jedan buran i predivan dan.

JARAC

Danas su kod vas moguća neka porodična slavlja, neka okupljanja sa bliskim ljudima i porodicom. Dan je dobar i u emotivnom segmentu jer vam može doneti jedno jako lepo poznanstvo sa osobom koja će vas svojom duhovitošću i individualnošću odmah osvojiti.

VODOLIJA

Nešto će vas danas naterati na pokret. Ili će vam se otvoriti mogućnost za kraći poslovni put, koji bi mogao da bude dosta isplativ, ili ćete sa nekim dragim ljudima odlučiti da malo odete van grada. Šta god da je od ovoga, rezultat je dobar, a osećaj ispunjenosti će vas držati tokom celog dana.

RIBE

I Ribe bi danas negde da otputuju, negde malo da se promuvaju, možda odu u šoping ili na kraći izlet van grada. Malo ćete impulsivno trošiti novac, ali ste dobro raspoloženi jer je finansijski segment malo stabilniji. Možete danas u velikoj meri srediti odnos sa voljenom osobom.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori