Poslovno se stvari razvijaju u dobrom pravcu, a planovi ne propadaju. Pripazite na genitalije i troškarenje u društvu.

Ovan
Vodite prilično dinamične i zanimljive razgovore ovih dana, pa iskoristite to ne bi li se približili osobi koja vam se dopada. Na poslu vlada tenzija i neko igra dvostruku igru, pokušajte da se ne mešate. Novac ne stiže u roku koji ste zacrtali pa vas to
dodatno nervira. Neispavanost.

Bik
Ne drži vas mesto, kako na poslu tako i na drugim poljima. Pod pritiskom ste zbog obaveza, a u isto vreme vas partner izaziva, malo inertnošću, malo distancom. Period je dobar za pravljenje planova, a nikako realizaciju istih. Želite veću zaradu i više novca u novčaniku, a to sada nije toliko moguće. Mogući su problemi sa probavom.

Blizanci
Zbog navale samopuzdanja ne obraćate pažnju na potrebe drugih,a kriv vamje uvek neko drugi. Izvesan je sukob sa autoritetom pa se pazite da ne izgovorite nešto zbog čega ćete se kajati. Novac trošite na stvari koje vam nisu potrebne dok su hronične teskobeprisutne svakodnevno.

Rak
Na poslu vas očekuje par iznenađenja koja mogu da vam poremete koncentraciju i vašu rutinu. Ne razumete kritike upućene na vaš račun pa se ljutite odmah na sve. Prestrogi ste prema sebi i partneru koji pokušava da vam se približi. Najveći deo novca vamodlazi na zabavu i izlaske, a muče vas bolovi u kostima.

Lav
Raspoloženje će vam varirati od najboljeg do najgoreg. Ponašaćete se kao da ste uključeni na struju pa će oni koji vam se dopadaju biti pomalo zatečeni. Pojedini pripadnici znaka će biti skloni svađi. Poslovno se stvari razvijaju u dobrom pravcu, a planovi ne propadaju. Pripazite na genitalije i troškarenje u društvu.

Devica
Budi se kreativna energija pa će mnoge Vage iznenaditi sebe i druge. Poslovno nemate puno prepreka, sem ponekih agresivnih inestrpljivih klijenata. Ljubavno polje će biti veoma aktivno već od sredine nedelje kada počinje prava akcija. Zauzeti će imati malo dinamičniji odnos pun naboja, dok će slobodni sigurno upoznati nekoga i uleteti naglo u vezu.
Moguće su glavobolje zbog neispavanosti.

Vaga
Još niste zadovoljni poslom i sami sebe prekorevate. Pokušajte da ne provodite vreme opsedajući se poslom i problemima. Spolja gledano odnos sa partnerom je u uzlaznoj putanji, ali vama nešto nedostaje da biste se osećali kompletno. Slobodne Vage analiziraju svoje potrebe i želje. Mogući su problemi sa vratnom kičmom.

Škorpija
Ne uljuljkavajte se previše jer posao ide svojim tokom, a ako se sada budete ulenjili koštaće vas potencijalnog napredovanja. Sa partnerom su mogući nesporazumi, ali bez nekih većih svađa i rasprava. Potebno je da se približite jedno drgom što je moguće više. Slobodne Škorpije mogu da očekuju iznenadne poruke i pozive na piće, što će značajno uticati na samopouzdanje.

Strelac
Mnogi će tražiti pomoć od vas i vi ćete rado uskočiti kao podrška. Pokušajte u svemu tome da ne zanemarujete svoje lične potrebe,  kao što je odmor. Potrebno je da povratite uspavanu bliskost sa partnerom, specijalno ako ste u vezi. Slobodni će baš bitislobodni. Neki će preskočiti neke granice, ali to nije ništa čudno za ovaj znak.
Mogući su problemi sa cirkulacijom i probavom.

Jarac
Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili.
Napetost uzrokovana brigom u vezi sa poslom.

Vodolija
Ove nedelje sve vam nekako dolazi „na noge“. Realizacija nekih planova baš ide ako podmazana, tako da uvek imate razlog za izlazak i zabavu. Partner vas podržava i želi da vam bude pri ruci. Iznenadan priliv novca i moguća uspavanost kada nije potrebna.

Ribe
Vreme je za umetnost i zaljubljivanje u nekog novog ili nekog kog čekate neko vreme. Malo ulepšavate sebi svakodnevnicu i osećate se bolje. Obaveze pritiskaju i crpe energiju pa će krajem nedelje dobro doći neki izlazak. Na polju ljubavi se završava jedan teži period koji je donosio sumnje i preispitivanja, pa i poneku impulsivnu rekaciju.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori